perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kolmen viikon pakkoloma kuntosalista

Enää huominen ja sunnuntai ja that's it..sali menee kolmeksi viikoksi kiinni eikä sinne ole asiaa. Eli tosiaan pakkolomaa tulee salista, mutta ei sentään treeneistä tarvitse luopua! Onneksi kotona voi joten kuten joitakin treenejä tehdä esim: hauikset ja olkapäät on ihan helppo homma kun on käsipainojan minulle ihan riittävästi, mutta sitten jotkut jalat on vähän vaikeampi treenailla ainakaan kovin raskaita treenejä ei ole niin helppo tehdä..no pitää yrittää käyttää mielikuvitusta ja pyrkiä edes viitenä päivänä jonkinlaista treeniä tekemään. Jos ei ihan rapakuntoon pääsisi menemään tuon tauon aikana, vaikka pakosti kai ne tulokset vähän laskee, mutta kyllä ne siitä varmaan suh helposti saa taas samoihin lukemiin missä ne pyörii tälläkin hetkellä.

 Ja me myös J:n kanssa tilattiin penkki viime viikonloppuna ja levypainosarja siihen samaan kasaan (80kg..mulle riittävästi siinäkin!) jos sattuis, vaikka tässä lähiaikoina tulemaan kun se sali on kiinni. Vielä ei ole yhtään mitään sieltä kuulunut, mutta jospa se tulisi sieltä joskus. Tai voi olla muuten turha ostos paitsi että ei itse maksettu sitä edes kun se tulee meille yhteisenä syndelahjana :) Ja ei se kyllä turha ole millään lailla, koska tulevaisuudessakin tulee kyllä päiviä milloin ei salille välttämättä pääse ja eipähän tarvitse sitten stressata kun treenaa vaan kotona.

Mutta pitää nämä pari viimeistä salitreeniä ennen "pientä" taukoa vetää ihan täysillä( ainahan ne kyllä pitää) niin voi paremmilla mielin jättää salin siivojien huomaan..kuka oikeasti siivoaa sitä kolme viikkoa..tuskin kukaan? Ja nyt on myös pakko lopetella tämä postailu ja kohta voisi jo kömpiä peiton alle ja nukkua, että jaksaa aamupäivästä jo mennä treenailee selkää..luvassa mavea joten voimia tarvitaan!

Öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti