torstai 3. huhtikuuta 2014

Skyr rahka testissä

Olen monesta blogista lukenut noista Skyr rahkoista ja kauan itse etsinyt niitä kaupasta testattavaksi, mutta tältä kylältä löysin vasta eilen sellaisen rahkan. Moni on niitä kehunut joten ajattelin,että pitäähän sellaista itsekin testata. Olen vähän sanotaanko skeptinen noiden ns. proteenirahkojen suhteen ja suosin enemmänkin perus maustamatonta maitorahkaa siihen kun saa oman maun mukaan sekoittaa sekaan mitä tahtoo ja niissä ei todellakaan ole liikaa hiilareita ja sokeria niinkuin noissa muissa rahkoissa on tapana olla ( esim: valion PROfeel proteiinirahka vaikka se mansikan makuinen 175g sisältää hiilareita 16,8g kun taas tuossa Skyr rahkassa minkä söin 170g vaniljan makuinen ja sisälsi siis 5,6g hiilareita eli HIUKAN vähemmän) Eihän siinä mitään jos ei niistä hiilareista satu mitenkään välittämään, mutta minun mielestä aika paljon sokeria noissa muissa yleensä.





No mutta tuossa ei paljonkaan hiilareita ollut ja proteiiniä taisi se 10g olla per 100g. Ja niin siis ostin vaniljan makuisen rahkan, koska muun makuisia ei ollut :D Ihan hyvää oli, vaikka joku muu maku olisi mielestäni voinut olla parempi kun en hirveesti tykkää esim vaniljajogurteistakaan(en tosin kovinkaan usein syö enää jogurtteja nekään kun ei kovin vähähiilarisia ole..) Eli siis lopullinen mielipiteeni näistä rahkoista on: edelleen enemmän tulen suosimaan niitä maitorahkoja jotka maustamattomia, mutta näitä kyllä saatan jatkossakin joskus ostaa eli ei mitään surkeimmasta päästä olevia minun mielestä. Sekä huomatkaa tuo pieni söpö lusikka mikä tulee mukana eli kyllä ois mahtava eväs kun tulee tuo lusikka mukana..sellaistakaan en muissa rahkoissa vielä ole huomannut.

mutta enempää asiaa ei tuosta rahkasta ole joten palailen taas joku päivä ihan kuulumisien kera :) pitääkin ruveta kohta syömään jotain ja pari tuntia niin pääseekin salille treenaamaan<3!

Oletteko te testanneet noita Skyr rahkoja? Ja mitä mieltä olette? 
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti