sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Punnitse & säästä

Kyseisestä kaupasta oon netistä lueskellut mielipiteitä ja  monenlaista mielipidettä on tullut vastaan, mutta enimmäkseen kyllä hyvää. Ja monesti on tarkoitus ollut käydä katselemassa mitä sieltä mahtaisi löytyä ja nyt lauantaina käytiin kaupungissa ostoksilla ja samalla halusinkin käydä kyseisessä kaupassa. Siellähän oli vaikka mitä vaikkei suomen suurin liike olekaan..oli pähkinöitä todella monenlaisia ihan luomua ja erilailla maustettuja, luomukarkkeja, proteiinipatukoita, kuivattuja hedelmiä ja kaikkee superfoodeja jnejne. Itse olisin voinut hamstrata mukaani vaikka mitä, mutta rahaa ei aina ole rajattomasti joten ostin ihan pienen määrän vain erilaisia pähkinöitä ja sitten ostin Gojimarjoja ja muutama Quest bar tarttui myös mukaan,vaikka yhden kerran olen maistanut ja en yhtään tykännyt. Toivon, että nuo kaksi patukkaa yllättävät minut positiivisesti, koska hintaakin niillä oli jo 4€ kpl!





Aion kyllä jatkossakin joskus tutustua valikoimaan paremmin ja jatkossakin tehdä ostoksia. Marjoja toki on muutamille kerroille ainoastaan, mutta jos joku tietää hyviä reseptejä mihin voisi Gojimarjoja käyttää niin kertokaa ihmeessä :) Noita varmaan tulee nyt heiteltyä aina välillä rahkan sekaan.

Ainiin ja harvoin limpparia juovana ihmisenä tein hyvän löydön citymarketista kun satuin menemään amerikan hyllystölle ja nappasin sieltä itselleni limun joka sopii hyvin jos haluaa välttää ylimääräistä sokrua.


Tykkään paljon oikeasta vanilja colasta ja olihan tuo ihan hyvää zero versionakin. Nykyään jos limpparia juon niin se on lähes poikkeuksetta aina zeroa, mutta näitäkin juon harvoin eli harvemmin kuin kerran kuussa.

Sellaisia shoppailuja tälläkertaa. Onko siellä ketään joka on käynyt punnitse & säästä liikkeessä ostoksia tekemässä ja mitä mieltä olette olleet?

1 kommentti:

  1. Punnitse ja säästä on ihan paras kauppa! Itse haen usein herkkupäivän herkut sieltä.
    Pidin paljon postauksistasi, näistä saa motivaatiota myös omiin treeneihin :)

    VastaaPoista