torstai 13. helmikuuta 2014

proteiinipatukat vertailussa














Leader so lo-carb (piparkakku)
-Leaderin so lo-carb protskupatukoita on niin monenmakuisia, että varmasti jokaiselle löytyy jotain. Itse olen maistanut monta(mutten kaikkia) ja oleb kyllä tykännyt kovasti. Yksi huonopuoli näissä on se, että nämä on vähän "jänkkiä" eli minä ainakin tarvitsen vettä tai jotain muuta juotavaa samalla kun syön tälläisen, koska tahtoo jäädä esim: kitalakeen kiinni. Muute ei mitään valitettavaa löydy. Suosittelen

+laaja makuvalikoima   -vähän "jänkkejä"
+hintalaatu suhde hyvä
+täyttävä
+ei liikaa sokereita


Fast Naturally high protein (toffee)



Mulla oli makuna tuo toffee ja odotin tosi hyvänmakuista patukkaa, mutta maku oli minulle pettymys. Oikeastaan aika "tylsän" makuinen ja hirmu kuivan tuntuinen suussa. Olen maistanut myös tuota mansikka-valkosuklaan makuisena ja se oli parempaa ja oikeastaan ihan hyvää. Tästä en kyllä tykännyt.

+ ei paha hinta   -maku pettymys
+ei liikaa sokeria
+ hyvin proteiiniä



Star nutrition Fibre pro(toffee)

Näitä on monesti jo tullut syötyä ja tykkään kyllä mausta, mutta laajempi makuvalikoima voisi kyllä olla kun ei ole kun näitä yhden makuisia. Kuitua näistä saa hyvin melkein 10g per patukka. Eikä ole myöskään kyllä hinnalla pilattuja nämä ja mitään negatiivistä en oikein näistä keksi.
+hyvän makuisia    +ei liikaa sokeria
+kuitua paljon   - ei ole kuin yhtä makua
+hyvä hintalaatusuhde

Star nutrition Goodlife (minttu)


Nämä ovat vaan niiiiiiiiiiiin hyviä! Kuin karkkia söisi, mutta johtuukin siitä, että sokeriahan näissä on ihan kivasti. Terveellisempiä kyllä kuin normaali suklaapatukat, mutta ei silti se paras mahdollinen vaihtoehto. On siis monia ravintoarvoiltaan parempia proteiinipatukoita, mutta näissä tämä maku on kyllä ylivoimaisesti ehkäpä paras.

+taivaallisen hyvi        -paljon hiilareita(sokereita yleensäkin)
+hyvä korvike karkeille   
+laaja makuvalikoima
+halpoja

Tuossapa noita oli muutama mitä testasin/maistoin. Ei kovin monenlaista ollut, mutta ehkäpä joskus tulee toinen postaus missä on taas uudet patukat testissä.

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti