perjantai 19. syyskuuta 2014

Testissä 2-jakoinen treeniohjelma

Aloitin eilen 2-jakoisella ohjelmalla treenaamaan ja nyt aion ensiksi kuukauden verran katsella miten treenit lähtee tuolla sujumaan. En tiedä vielä yhtään jääkö tämä ohjelma käyttöön pidemmäksikin aikaa vai kyllästynkö jo kuukauden jälkeen ja vaihdan taas johonkin. Alussa olin aika kauankin sitä mieltä,että kyseinen ohjelma ei ole minulle sopiva kun tuntui, että liikkeitä oli niin sekalaisia aina joka päivä ja eri lihaksille mitä sattuu..johtunee varmaan siitä kun olen tottunut kitkuttamaan samalla ohjelmalla varmaan lähes vuoden verran ja itsellä on jokainen lihasryhmä aina treenattu kerran viikkoon ja vaikea oli lähteä vaihtamaan, mutta nyt on uusi ohjelma.

Mutta siis J sanoi sanoi , että minunkin kannattaisi ehkä vaihtaa vähän järkevämpään ja kuulemma tulokset saattaisi nousta paremmin (olettaen tietysti,että syön paljon..tai tarpeeksi), mutta katsoo nyt..eipä kai vaihtelusta mitään haittaakaan voi olla.

Ja eilen niinsanotusti "korkkasin" uuden ohjelman ja ekat treenit meni 2-jakoisella ohjelmalla..liikkeibä oli esimerkiksi ; reidenkoukistus , pohkeet istuen ja hauikset tangolla ja muutama muu. Vielä en todellakaan osaa sanoa mille treenit tuntuu, mutta yhden extra liikkeenkin vedin hauiksille eilen kun aikaa oli( ja en ole tottunut tekemään vain yhtä liikettä per lihas..vaikka oli siinä muita liikkeitä jotka myös hauiksia vähän rasittaa) ja tein loppuun vielä tehokkaasti ja pienillä tauolla hauiksia käsipainoilla ja mukavan pumpin kyllä sai päälle ehkä ekaa kertaa ikinä!? Siitä tuli hyvä ja onnistunut fiilis :) Jatkossa kun on enemmänkin treenejä alla tuolla ohjelmalla niin kirjoittelen taas treenin kulkemisesta ja fiiliksiä. Nyt viikonloppu menee ilman salia ja lenkillä käväisen sunnuntaina jos jaksan, mutta huomenna menee koko päivä kyllä vaan lepäillessä, koska yhtään lepopäivää ei ole vielä ollut.




pakollinen salikuvaustuokio
kyllä se vielä siitä kasvaa..

3 kommenttia:

  1. Mä kävin juuri äsken myös salilla. Ekaa kertaa öö ihan liian pitkään aikaan! On aikamoinen tutina päällä. En kyllä vielä ole siihen asti ehtinyt, että osaisin päättää millaisen jaon haluan. Toi sun kaksijakoinen kuulostaa kyllä hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minäkin kauan aina olen pohdiskellut millä jaolla sitä menis ja nyt meen ainakin sen kuukauden tuolla kaksjakosella ja varmaan tässä kun kerkeän ja on tosiaan enempi treenejä vedetty tuolla niin kirjottelen sitte mitä mieltä oon siitä kun kokemusta on vähän enemmän :) ja minä oon myös tuossa kohta taas menossa salille ja tänää on kyykkyä ja penkkiä ja muuta luvassa :)

      Poista
    2. ainiin ja tuossa treenissä josta tuossa postauksessa sepustin niin olihan siinä myös ylä- ja alataljaa..

      Poista