maanantai 18. marraskuuta 2013

lupaamani masukuvat! apua

Oikeesti taas mä tein sen..kauhea postaustauko! Anteeks..ja eilen mä oisin ihan hyvin aamulla voinut kirjottaa,mutta se nyt vaan jäi. Lupaan parantaa tapani ja yrittää kenties joka päivä saada edes vähän aikaiseksi täällä. Ja apua niin kuin mä lupasin mun kropasta tai lähinnä mahasta sen kuvan tänne laittaa jos siis uskallan niin sen saatte kohta..otin sen kuvan jo siis lauantaina, mutta en vielä silloin sitä laittanut, mutta laitetaanpa nytten sitte ja perään järkyttäviä mittoja..

apua nyt se tulee..yöks



pahoittelen myös karmeaa puhelimen laatua..kuvat otettu  16.11.2013


joo näkeehän tuossa, että aika paljon voisi olla timmimpi, mutta ehkäpä mä tässä pikkuhiljaa saankin karistettua vähän makkaroita pois. Alussa varmaan tuohon se paino mistä rupesin tiputtaa niin oli ehkä se  n.69kg eli tähän mennessä siis tiputettu 2,5kg..no on sekin jo jotain. Ja tavoitteena olis ainakin vähän kaikkia noita mittoja siis saada pienemmäksi,koska ne on aika päätähuimaavat.(laitan ne kohta tuohon) Ja lihasta pitäs saada..esim.

Ja mainitsen vielä tähän sen, että painoa on kyllä silleen enemmänkin lähtenyt, koska ensi viikolla tulee 3kk siitä kun sain pojan ja sen raskauden aikana mulle tuli 12kg paino eli ihan lopussa painoin JOPA HUIMAT 86kg ja siis siitä päivästä(kun poika syntyi) tähän päivään olen saanut pois kaikki raskauskilot tietysti plus muutakin eli yhteensä 19,5kg silleen se kuulostaa kyllä tosi paljolle :) ja vähän vaille 3kk mennyt..ne raskauskilothan lähti ilman mitään erikoista liikuntaa ja painoni oli silloin silti vielä 74kg ja se 7,5kg mitä sen jälkeen on vielä lähtenyt niin on kyllä ihan läskiä eikä enää mistään esim raskaudesta johtunutta turvotusta :D

MITAT (mitattu 20.10.2013)

Lantio: 93cm
Vytötärö: 81,5 cm
Reisi: 54,4cm
Masu(navan kohalta) : 91,4cm
Hauis: 28,6 cm
Rinnan ympärys (korkeimmalta kohdalta ) : 99,4cm

PAINO

noin kuukausi sitten: 69kg
nyt: 66,5kg (-2,5kg )

Ensi kuun lopussa kai olis ehkä tarkoitus katsoakin onko mitat mitenkään muuttunut siihen asti saatte varmaan odottaa. Painoa toki kyllä vähän usemmammi katson ja päivitän sitä sitten myös aina välillä tänne..ja tähän loppuun ajattelin vielä laittaa viime viikon liikunnat ja taidan aina joka sunnuntai sitten ne päivitellä myös tänne..

MA: 1h salitreeniä
TI: 1h salitreeniä
KE: 1h 20min kävelyä
TO: 1h 50min salia + kuntopyörällä polkemista kotona
PE: - (välipäivä)
LA: 1h 10min salia
SU: 1h salia

YHTEENSÄ: 7h liikuntaa

Ihan hyvin on tullut onneksi liikuttua, mutta pitää yrittää tuota aerobista liikuntaa saada hiukan enemmän.Ja kiitos jos joku luki ihan kokonaa, vaikka saattaa järkyttyä, mutta ehkä kunnon liikunnalla jne saa jo muutoksia vähän aikaiseksi!

Mukavaa tiistaita kaikille!

XOXO ♥ Sonja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti