keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Osaan vihdoin elää..ja syöminen on mukavaa!

Ihanaa kun asiat on vihdoin paremmin ja kaikki on helpompaa (lue: syöminen on helpompaa). Oikeasti jopa tykkään syödä ja aina odotan,että milloin saan seuraavan kerran ottaa jääkaapista ruokaa :D Asiat on mennyt ihan päinvastoin mitä ne hetki sitten oli, vaikka ainahan oon tykännyt syödä, mutta vähän aikaa sitten en vaan syönyt..siis riittävästi. Ja nyt taas tykkään syödä ja välillä pitää miettiä,että syököhän nyt vähän liikaa, mutta pääasia,että syömine on oikein MUKAVAA! Ja etten nyt annan vaan kaikille käsitystä,että helppoa on ja ongelmat selätetty niin myönnän kyllä,että välillä pelottaa edelleen se päivä kun vaaka näyttää vaikkapa sen 56kiloa..sitä odotellessa siis. Tänä aamuna painoa oli 55kg eli on sitä tullut hieman. Ja vielä pitäisi siis se 2kg saada..kuulostaa tavallaan pienelle, mutta on siitä hetki aikaa kun olen painanut jonkun 57kiloa. Ja joskus mietin pitäiskö syödä vähän vähemmän ja apua en mä näin paljoo voi syödä, mutta silti tosi paljon helpompaa on syödä enemmän..ainakin vielä. Ehkä jos tämä jatkuu näin helposti ja hyvillä fiiliksillä niin musta tulee vielä kunnon bulkkihulkki ja syön jääkaapin tyhjäks ja nostelen sitä painoa enemmänkin ja sitten joskus kuorin rasvat pois siis diettailen ja ihastelen ehkä lihaksia jos olen onnistunut niitä hankkimaan. Hmm kiva ajatus, mutta en ole vielä varma olenko siihen valmis, vaikka olishan se kiva syödä.

Mutta siis syöminen on mukavaa ja odotan jo huomista ja syömistä, vaikka äsken justiin söinkin rahkan muutamalla mansikalla. Tai öö huomenna en kyllä kovinkaan paljoo ruoasta saa nauttia, koska lepopäivät menee matalemmilla kaloreilla kun treenipäivät, mutta kyllä sitä hengissä pysyy. Ja hei älkää myöskään luulko,että olen aina vaan kaapista ruokaa hakemassa..ehei en ihan ja syön sillain n. 3tunnin välein enkä vedä överiks kuitenkaan ja pyrin syömään aika terveellisesti ja normaalia kotiruokaa,että en elä kuitenkaan millään pizzalla ja kaikenmaailman herkuilla sentään :D

Nyt kuitenkin oikein hyvät yöt kaikille ja enää en jaksa tai halua höpöttää ruoasta..voi vaikka tulla nälkä ja nälkäisenä ei ole hyvä mennä nukkumaan!



                                                                 kuva

                                                                  kuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti