sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kerran kuukaudessa

Ei stressiä kirjoittelua tahdista ja postailen kun kerkeän..eikös se niin mennyt? Onkohan kerran kuukaudessa kuitenkin ehkä liian harvoin?! Nähdään siis taas lokakuun lopussa seuraavan kerran..jookos.

Ei vaan en tajua miksi en ole postaillut, vaikka aika on vähissä niin pitäisi sitä silti irrota yhdelle blogille vähän useammin. Paitsi minulla onkin päivitettävänä kolme blogia nyt kun koulunkin puolesta pitää kirjoittaa yhtä myös(korvaa lopputyön!) Ja nyt en aio todellakaan luvata,että palailen taas huomenna tai viimestään ylihuomenna, koska en voi tietää milloin on aikaa tai milloin jaksan postailla taas seuraavan kerran, mutta voin luvata ettei mene kuukautta.

Pitkä aika on tosiaan vierähtänyt tässä hiljaiselolla, mutta eipä tämä elämä sen kummemmaksi ole päässyt muuttumaan. Kouluarkea ja tehtäviä siis joita pitäisi myöskin vapaa ajalla saada eteenpäin ja tälläkin hetkellä aikaa pitäisi myös käyttää niihin. Koulupäivän jälkeen tulen kotiin ja syön, painun salille, tulen takaisin kotiin, syön ja siinä se päivä menikin ja viimeisiä tunteja päivästä ei todellakaan joka päivä huvita tuhlata postailuun. Haluaisinhan minä tosissaankin panostaa enemmän tähän blogiin, mutta en tiedä miten sen tekisin ja millaisista postauksista mielenkiinto tätä blogia kohtaan voisi herätä..pitää miettiä.

Nykyään minua voi kuitenkin seurata myös tuolla instagramin puolella ja pyrin sinnekin kuvia lisäilemään lähes joka päivä, vaikka joskus meinaakin unohtua. Vihdoinkun olen siis instan ihmeelliseen maailmaan päässyt  niin eikun seuraamaan sielläkin silloin kun postauksia ei ole. Halutessaan minut löytää siis instagramista nimimerkillä sonjaiina :)

ja ennen kun syvennyn fysiikan esseen pariin( eikös kuulostakin oikein ihanalle sunnuntai illan vietolle? ) niin pienen pieni kuvapläjäys loppuun...


koulun työvaatetus..


sarjassa ; linja-autoa venaamassa ja aikaa löytyy kuvien räpsimiselle



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti