keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tyhjästä on vaikea nyhjästä

Miksi ajatukset ei kulje ja aivot lyö vaan tyhjää. Taitaa tulla pikakuulumis kertaus postaus tästä kun ei juurikaan kuvia ole nyt tällähetkellä tuossa luurissa ja mitään varsinaista postausaihetta en kerennyt miettimään etukäteen joten höpöttelenpä tässä nyt mitä mieleen sattuu putkahtamaan.

Tänään koulussa aika meni niin hitaasti ja 7 tunnin koulupäivä tuntui lähinnä yhdelle vuorokaudelle johtuen ehkä osiksi siitä, että minulla ei tänään ollut mitään tekemistä siellä ja pyörittelen oikeastaan peukaloita koko päivän ja räpelsin puhelinta..enkös kuulosta aikas reippaalle opiskelijalle! Jotenkin olin myös tänään väsy kun jotenkin ihan levoton olo meinasi olla ja kaikki oli vähän höpsähtäneitä, mutta ihan huippua miten hyvin kaikki me tullaan juttuun, vaikka ei kauaa olla tunnettu. Mahtavia tyyppejä on saanu taas tavata. Käytiin myös tänään tauolla tyttöjen kanssa kaupassa ainii paitsi olihan meidän luokan ainut poikakin mukana ja jotkut meni karkki ostoksille, mutta minä vastustin ja 3kpl otin proteiinipatukoita mukaan ( nyt on pahanpäivän varalle..paitsi on mulle tulossa kyllä pakettikin fitnesstukusta ja siellä on laatikko patukkaa tulossa..) ja vihdoin myös raaskin tuhlata muutaman kympin rahaa sellaiseen öö mikäs se oikea nimi nyt onkaan? No siis sellanen kotelo kännykälle joka laitetaan käsivarteen ja luuri vaan siihen ja salilla tosiaan pakollinen, koska nyt onnistuu taas musiikin kuuntelu ilman,että saa panikoida milloin räsähtää uusi puhelin lattialle taskusta. Tänään testailin sitä jo ekaa kertaa kun lenkillä kävin ja kyllähän alussa vielä meinasi pelottaa,että se tarrasysteemi pettää ja on entinen puhelin..onneksi oli turha pelko!


Onkohan mitään muuta kiinnostavaa kerrottavaa vielä..parisataa asiaa pyörii päässä, mutta niistä voisi ihan erikseen postailla ettei liian sekavaksi mene, vaikka eipä tästä sekavammiksi paljoo voi mennäkää. Mutta mutta ehkä on aika mennä mattia odottelemaan jos saapuis hiekkoineen joskus ja huomenna aamulla pirteänä ja energiaa täynnä käy matka koulua kohti ja fysiikan ja matikan opiskelua luvassa..huh huh. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti