torstai 10. heinäkuuta 2014

Iloa uusista treenivaatteista

Tilailin tuossa muutama viikko sitten taas vähän fitnesstukulta proteiinipatukoita ihan yksittäisiä,että pari boxia goodlife patukoita (oli ihan pakko, koska ne lähti puoleen hintaan) ja mukaan lähti myös yksi Better Bodies treenitoppi.Ja tarkoitus on ollut monta kertaa esitellä kyseinen toppi joten tässäpä kuvia.

minä tykkään tuosta kyllä!



 Jos ei tarvitsisi miettiä ikinä rahaa niin tilaisin heti nyt kasan erilaisia treenivaatteita, koska yksinkertaisesti uudet vaatteetkin tekee iloiseksi ja treenaamisen uusissa vaatteissa on aina mukavaa olettaen,että vaatteet on mukavat päällä..sehän on tietysti pääasia. Silti jos saisi kaapit täyteen treenivaatteita niin kylläpä olis mukava treenailla, mutta minä tyydyn kaikken ihanien vaatteiden katseluun ja haavelein vain. 

Ensi kuussa toki on taas aika vanhentua ja täytän jo 21 vuotta joten luultavasti jostain suunnasta rahaa saattaa tipahtaa lahjaksi ja voi olla,että osa menee fitnesstukun suuntaan kun on aika taas tilausta tehdä, mutta en taida tällä kertaa kuitenkaan vaatteita sieltä ostella. Patukat on aina mulle ihan must have joten niitä on ostettava ennen kuin entiset loppuu, koska joskus aina pääsee yllättämään pieni makean himo ja on parempi vaihtoehto vetästä yksi proteiinipatukka naamaan kuin se mars patukka. Paitsi kyllä minä nykyään vähän paremmin osaan jo vastustaa suklaata ja karkkia ylipäätään, koska löytyy meiltä tälläkin hetkellä kaapissa suklaata eikä niitä tule silloin tällöin popsittua vaan ne odottaa siellä karkkipäivää :)

mutta enempää mulla ei mitään höpöteltävää ja maha alkaa huutamaa ruokaa joten kohta kanasalaatin valmistukseen ja sitten vähän jalkatreeniä ja saa testailla sitä uutta monipuolista penkkiä vähän paremmin! Joten seuraavaan kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti