torstai 31. heinäkuuta 2014

Oikea sillisalaatti postaus!

Musta ei oo taas oikein ollut kirjottajaks tänne kun en tiedä mitä kirjoittaisin ja ärsyttää suuresti kun ei ole enää kännykkääkään millä kuvailla ja minun itseni mielestä blogeissa pitää edes silloin tällöin olla muutamia kuvia. Tähänkin ongelmaan saattaa ensi viikolla tulla muutos..ainakin toivon kovasti niin! Mutta tässähän nämä päivät on mennyt treenaillessa ja kotona hikoillessa, koska tämä helle on välillä jotain niin kamalaa kun kokoajan saa hikoilla kuin pieni porsas! Tykkäänhän minä kesästä auringosta ja lämmöstä, mutta ei ole ilmastoitu kämppä joten soijaa pukkaa ja yöt varsinkin on ihan kamalia, vaikka tuuletin hurisee koko yön ajan vieressä. Toivotaan,että reilun viikon päästä mun synttäreilläkin olis vielä hyvä sää kun ollaan menossa mökille juhlistamaan mun vanhenemista :)

Treenit onneks sujuu ihan hyvin, vaikka kuumuus välillä vaivaakin ja pienesti on ennätyksiä pistelty paremmaks, mutta ei vielä niin paljoo,että enempää viittis hehkuttaa. Ja muutoksia tulee elämässä tapahtumaan ensi kuussa.....nimittäin pääsen taas nauttimaan iki-ihanasta opiskelijaelämästä!! Vielä siis odotan oikeastikin innolla,että pääsen taas jatkamaan opiskelua, vaikkakin herääminen aamulla klo 05:00-06:00 aikaan ei kauheasti huvita, mutta pakko mikä pakko. On jo päässytkin yli puolitoista vuotta vierähtämään siitä kun viimeksi koulussa olen ollut joten hieman jänskättää jo nyt, mutta enköhän mä pärjää.

Eilen kävin myös pitkästä aikaa uimassa treenin jälkeen tai suurimman osan ajasta kyllä taisin makoilla laiturilla ja toivoa,että joskus väri tarttuisi minuunkin. Oli ihanan lämmintä vettä, mutta ei huvittanut kauheasti olla siellä järvessä hengaamassa..paikka oli täynnä ihmisiä vauvasta vaariin. Tosin jos en olisi jäänyt metsästämään rusketusta niin olisin saanut aika rauhassa uida, koska alussa siellä ei ollut kuin joku 10 tyyppiä, mutta äkkiä sitten tulikin kauhea tungos.

Tulipas tästä postauksesta nyt aika sekalaista sillisalaattia, mutta olkoon. Ei ollut vaan yhtä ainutta asiaa mistä lörpöttelisin niin lörpötellään sitten kaikesta mitä mieleen sattuu tulemaan..

Vielä sekavuutta lisää ja muutama kuva rannalta..silloin tällöin saatan saada kuvia jotka juuri ja juuri kehtaa blogiin iskeä..laadusta kylläkin pitää tinkiä.

niinkuin huomaa alussa vielä oli tilaa..



2 kommenttia:

  1. Huh mä en ole vieläkään heittänyt talviturkkiani. Ajattelin tosin, että olisi aika mahtavaa tehdä päiväreissu vaikka Yyteriin päiväksi ja pulahtaa mereen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minäkin oon harvinaisen vähän uinut..aikaisempina kesinä on monesti parikin tuntia kerralla viihtynyt siellä vedessä taikka rannalla, mutta nyt on jäänyt vähämmälle. Oi olisipa ihanaa päästä mereen uimaan :) !

      Poista