sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Yksi yö jäljellä on enää..

Niin kuin pienet lapset laskee montako yötä on jäljellä jouluun lasken minä montako yötä on siihen,että sali on taas vapaasti käytössä. Niin se vaan 3 viikkoa meni ja selvisin hyvin kotitreeneillä eikä kerennyt kunto pehmentymään ja ilmeisesti tuloksettaan ei hirveää laskua tehneet..toisaalta maven kulkemisesta en tiedä kun alaselkää en ole juurikaan treenannut kotona mitä nyt pienesti yhden kerran taisin supermiesliikettä kitkuttaa. Huippua päästä huomenna nostamaan rautaa sinne salin puolelle pitkästä aikaa kunhan ei vaan olisi täynnä porukkaa. Pakkasin jo jonkun aikaa sitten treenikassin valmiiksi huomiselle.. oon kenties vähän malttamaton.

On kotonakin nykyään kiva treenata eikä tuo 3 viikkoa ihan yhtä tuskaa ollut, koska kiitos penkille kun pystyi nyt suhteellisen hyvin treenaamaan vähän edes jokaista lihasryhmää lukuunottamatta sitä alaselkää jolle liikevalikoima ei kovinkaan laaja ole. Mavea ei kotona kerrostalo kämpässä voi ruveta oikein tekemään..varsinkin kun kyseessä on vuokrakämppä ja veikkaan,että naapurit ei oikein tykkäis. Ja välillä treenejä varmaan tehdäänkin kotona salin sijaan kun pystyy niin tekemään, mutta eiköhän se joku 3-4 kertaa viikkoon sinne salille ole päästävä.

Mutta tulen raportoimaan sitten ehkä jo huomen illalla mikäli kerkeän,että kuinkas se treeni luisti pitkästä aikaa siellä salin puolella..ja pitäis nimittäin olla sitä selkätreeniä eli maveakin jos en sitten vielä muuta mieltä ja tee rintaa+ ojentajia..no saa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti