maanantai 13. tammikuuta 2014

viime viikon liikunnat + mahakuvat

Alunperinhän mun tavoitteena oli tuota aerobista nostaa siitä olemattomasta määrästä sinne 4 tuntiin viikossa ja muistan kuinka J:lle sanoin, että "se on aika paljon ja tuskin saan sen vertaa" tai jotain kuitenkin tuohon suuntaan en siis uskonut voivani mitenkään selvitä vaivaisesta 4 tunnista, mutta ihan helppoahan se oli. Alussa toki aerobinen tökki vähän eikä yhtään innostanut ruveta polkemaan jotain kuntopyörää 40min taikka sen enempää käyttämään crosstraineriäkään. Eikä se tietysti vieläkään ole (tuskin koskaan tulee olemaankaan) niin kivaa kun punttien nostelut, mutta minulle pakollista jos aion laihtua niin ja kyllä se menettelee. Kuitenkin siis nyt on pitänyt taas nostaa sitä aerobisen liikunnan tavoite määrää ja nyt se on 5-6 h viikkoon. Ja tuokin mielellään sillain, että siihen ei tule lenkkeilystä vaan ne lenkit ois lähinnä extraa jos on lenkkeilyä eli toisinsanottuna tuo 5 - 6 tuntia pitäis just saada jollain kuntopyörällä..

no nyt kuitenkin höpinät sikseen ja ne liikunnat..suluissa aerobisen osuus

Maanantai: 1h 50min (1h)
Tiistai: 2h 35min (1h 5min)
Keskiviikko: Lepopäivä paitsi vatsalihastreeni kotona
Torstai: 2h 30min (1h 30min)
Perjantai: 2h 10min (1h 5min)
Lauantai: vaikea sanoa paljonko tein ku ei päässy salille ni treenailtii kotona mutta se aerobinen oli 40min
Sunnuntai: 1h 30min (40min)

Yhteensä koko viikolla: 11tuntia josta aerobista siis tasan 6tuntia!

ja sitten ne kuvat tuosta mahastakin piti laitella taas.Eli vuoden ekat mahakuvat.. Tämänhetkistä painoahan en tiedä kun 1 päivä helmikuuta on seuraava tsekkaus joten laitan viikko sitten katsotun painon.

otettu 12.1.2014
Joo tuo viimeinen kuva varsinkin kuvottaa mua kyllä vielä suuresti..ihan kauhea rengas tuossa yhyyy!! Jospa se siitä joskus kovalla työllä lähtisi tais siis saisi mielellään kesäksi lähteä(ainakin pienentyä) niin kehtaisi ehkä jopa jos uimassakin käy niin olla bikinit päällä olla. Ja vielä on tavoitteeseen matkaa eli minun tavoite on johon tyydyn niin joku 55-58 kg. Sitten vielä vanhempia kuvia tuosta pötsistä niin osaa verrata..

otettu 2.12.2013



seuraavat eli ihan ekat kuvat..otettu 16.11



Mitä olette mieltä..onko teidän mielestä tapahtunut muutosta niin, että sen kuvista huomaa? :)
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti