maanantai 11. elokuuta 2014

syntymäpäivän vietosta hampaanpoistoon

Nyt pääsenkin taas vuoden verran vanhempana tänne postailemaan. Lauantaina tosiaan täytin 21vuotta ja tulihan niitä synttäreitä juhlittua siellä mökillä hyvässä seurassa ja olokin oli eilen kyllä sen mukainen, mutta nyt olo on hyvin nukun yön jälkeen mainio. Mitä nyt pientä pelkoa ja jännitystä alkaa olla ilmassa lähestyvän hammaslääkäri ajan takia. Pääsen suutani näyttämään yhden jälkeen ja minulta siis nyppästään hammas pois..muuten en pelkäisi kyllä. Omistan erikoisen suun sillä tavalla,että olen 21 v ja multa löytyy vieläkin yksi maitohammas! Se töröttää rautahampaan päällä joka haluaa ilmeisesti nyt kasvaa sieltä ulos joten maitohammas pitää nyhtäistä tieltä pois, mutta onneksi se heiluu jo vähän joten kauheasti tuskin tarvii töitä tehdä,että se pois saa ja alla löytyy jo hammas joten eipähän jää koloa suuhun ja paraneminen on nopeampaa.

Mutta en tullut kyllä tarinoimaan mun hampista joten kerron ehkä huomenna miten selvisin jos selviän hengissä sieltä. Ja nyt muutama kuva lauantain synttäreiden vietosta(illan myötä niiden kuvien ottaminen unohtui..yllätys :D)

mökillä kuuluu tietysti grillailla!

fresita..on aika hyvää!


Harmi,että kuvia on aika vähänlaisesti, mutta ilta meni ihan hyvin ja oli hauskaa, vaikkakin seuraavana päivänä ei ihan niin mukavaa ollut ja tuli syötyä taas huonosti ja kaikenlaista sopimatonta, mutta nyt taas mennään ruokailun suhteen normaalisti( niin normaalisti kuin vaan on mahdollista puutuneella suulla illalla syödä!) ja en malta odottaa,että pääsen taas treenailemaan! Huomenna toivon pääseväni taas salille, koska tänään joudun valitettavasti hampaanpoiston takia jättämään väliin treenit. No huomenna taas energisenä jaksaa..ehei kun alkaahan minulla koulukin huomenna taas ja herätys on siinä klo 05:15 joten enpä siitä energiastakaan mene vannomaan, mutta nyt ennen kuin menee liian sekavaksi niin lopetan ja palailen huomen illalla kertomaan miten meni hammaslääkäri ja miten eka koulupäivä tällä opiskelijalla sujui..huomiseen!!

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon vaan! Sekä synttärien kunniaksi että tuon "ihmeellisyyden" takia. Onneksi kohta pääset eroon jälkimmäisestä. Fresitasta tuli muuten mieleeni, että näin jossain reseptin jossa oltiin sekoitettu fresitaa, fantaa ja raparperilikööriä. Kuulostaa ainakin mun mielestä todella hyvältä mixiltä! :)

    VastaaPoista