lauantai 2. elokuuta 2014

Elokuu alkoi herkuttelulla

Nyt on taas ollu vähän herkkujen täyteinen viikonloppu. On tullut syötyä itsetehtyä pizzaa,karkkia ja eilen vasta kesän ensimmäinen jäätelö. Huh kyllä nyt on maha turvoksissa ja olo noh ei kovin mukava. Välillä pitää kuitenkin syödä vähän rennommin ja tankkailla energia varastoja ja jaksaa sitten taas vähän aikaa mennä tiukemmalla linjalla ja treenata kunnolla. Joillakin osa-alueilla treenit sujuu taas vähän paremmin entiedä johtuuko sitten siitä,että oon syönyt vähän paremmin taas.

Välillä on edelleen vähän vaikeaa tuo syöminen ja siitä tulee pahaolo henkisesti, mutta ei onneksi enää niin usein. Ja kun huomaa,että kehitystä tapahtuu niin se kyllä vähän auttaa ajattelemaan niin,että ruokaa vaan tarvitsee jos sitä lihasta aikoo takoa ja mitään älyttömiä kehityksiä ei tapahdu jos hiirulaisten annoksilla eletään..vielä se ruoka välillä on ajatuksissa mulle "vihollinen", mutta kyllä tässä on edistytty pienesti jo.

itsetehty pizza on aina niiiin hyvää..varsinkin kinkku,tonnikala,ananas pizza!


Hyvää oli kyllä ja välillä on hyvä tankkailla vähän hiilareitakin enemmän, mutta nyt on kyllä niin tukala ja turvonnut olo,että ei pysty edes ajattelemaan ruokaa ilman öklöäklö oloa. Ja väsykin on kaiken syömisen takia,että kohta on kyllä mentävä nukuskelemaan.

Joten tämä tyttönen taitaa vetää peiton korville ja ruveta nukkumaan. Ehkäpä huomenna on vähemmän ilmapallomainen olotila :D

4 kommenttia:

  1. Itsetehty pizza on parasta! Saa laittaa juuri niin paljon kaikkea kuin tykkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kyllä! sunnuntaina ei kyllä tehnyt enää yhtään mieli pizzaa lauantai illasta puhumattakaan kun oli niin ilmapallo olo :D nyt taas ajattelinkin pizzaa..ja saattaishan sitä yksi pala alas mennä :D no joskus sitten taas (:

      Poista
  2. Löysin sun blogiis sattumalta kun etsin reenaus blogeja, Liityin lukijaksi! :) Omassa blogissa nyt ensimmäinen urheilu-aiheinen postaus. :)

    http://lifemywaykrista.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva :) uudet lukijat on aina tervetulleita! ja käyn katselee sun blogia myös..(=

      Poista