sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Talvi tuli

Nopeasti hurahti taas viikonloppu..ja oli kyllä ihana viikonloppu. Tuli käytyä salilla ja sitten käytiin myös lenkkeilemässä ja oli kyllä ihana talvinen sää, vaikka ei lunta vielä ole edes paljoa, mutta silti ulkona on niin valkoista ja kaunista. Harmi vaan kun ei hyviä kuvia ole  tänne laitettavana, koska minun puhelimella ei mitään mahtavia luontokuvia tule saamaan ainakaan..Täytyy ensi vuonna varmaan ostaa kunnon järjestelmäkamera(ehkäpä). No kuitenkin ihanaa kun vihdoin on tulossa talvi ja vielä kun sataisi vähän enemmän lunta.



Tietysti urheilun lisäksi viikonloppuun kuuluis myös hyvää ruokaa. Perjantaina ei tarvinnut olla tonnikalasalaattia kummempaa(minä tykkään tosi paljon kana- ja tonnikalasalaateista). Lauantaina tehtii itse pari pizzaa tai J ne oikeastaan teki...oli kinkku,tonnikala,sipuli,ananas pizzaa + kana,aurajuusto,ananas pizzaa ja nam oli kyllä hyviä.




Meinaapa tästä taas tulla kuvatäyteinen postaus. No joo loppuun vielä kun muistan niin joka viikkoinen päivitys liikuntasaavutuksista!

Viikon liikunnat

MA : 1h salia
TI : 55min kotitreenailua
KE : 40min kävelyä
TO : 1h salia & 20min kuntopyörää
PE : 1h salia
LA : 1h 35min salilla josta 50min aerobista
SU : 1h 55min salilla josta 1h 10min aerobista

YHTEENSÄ: 8h 25min liikuntaa josta aerobista tasan 3h!

No ihan ok hyvin tuli liikuntaa kyllä. Vähän jopa enemmän kuin edellisellä viikolla hyvä minä! Vielä ehkä tunti ainakin aerobista lisää niin jospa sitten jotain edistystä rupeais tapahtumaan tai sitten ei millään!Onneks ei tarvitse yksin treenailla ja lenkkeillä jne, koska J:n kanssa käyn aina salilla ja se auttaa mua aika paljon kun minä en niin hyvin kaikkee tiiä..mitä pitäs tehdä ja minkä verran. Kuvaa ja painoa ei tältä viikolta tule kun turha sitä joka viikko laittaa, mutta ensi viikon jälkeen sitten taas niitäkin luvassa.

Mutta tähän postaukseen ei nyt näköjään kauheasti tekstiä tullut,mutta kuvia senkin edestä. Nyt ei vaan oikein keksinyt mitä kirjottais ja kaikki ns. tärkeä tuli kyllä kerrottua. Ainiin ja tietystihän minä unohdin sen bannerin teon..en edes suunnittelua asteelle päässyt. No sekin siis tällä viikolla tehtävä joku päivä.

Miten teidän viikonloppunne meni? :)

XOXO ♥ Sonja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti