torstai 28. marraskuuta 2013

aerobisen liikunnan lisäys

Minä aikaisemmassa postauksessa puhuin siitä, että mun täytyis lisätä jonkun verran oikeastaan aika paljonkin tuota aerobista liikuntaa. Ja sen aerobisen osuus olisi tarkoitus saada sellaiseksi, että viikossa sitä olisi joku 4-5h vaikkapa se olisi jo ihan hyvä. Joten nyt kun käyn salilla niin 3-4 kertaa salilla käydessä olisi alkuun tarkoitus aerobista vetää sellaiset 40min ja sitten sen jälkeen treenata lihaksia. Kuvittelin alkuun, että enhän minä ikinä niin paljoa voi jaksaa tehdä, mutta kyllä se aika helpoksi osottautui kun tiistaina käytiin salilla. En toki väitä ettei ollut jalat yhtään kipeät salin jälkeen tai olo väsähtänyt..kyllä oli, mutta en luovuttanut vaan jaksoin tehdä. Ja jos tuloksia haluaa niin pakko on vaan tehdä jotain. Eilen meillä oli lepopäivä, koska yksi pitää edes olla viikossa ja kun oli jo kuntosalipäiviä 6 takana niin pakko oli vähän antaa jo kropan levätä, että jaksaa taas käydä siellä. Ja sitten lenkillä pitää käydä viikossa edes se 2 taikka 3 kertaa joku vaikkapa tunnin pituinen lenkki. Ja vielä kotonakin voisin esim kuntopyörällä pari kertaa viikossa vaikka yrittää aamulla polkea joku 20-30min tai milloi sille tuntuu..kunhan vaan tekee jotain.

Jos tuo 4-5h tavoite aerobiseen/per viikko saavutetaan plus siihe normi sali treenit päälle niin jos sillä ei senttejä vyötäröstä lähe niin ei sitten millään.Jouluukuun lopussa olisi taas tarkoitus mittailla vyötärö lantio jne..saa nähdä onko mitään muutoksia tapahtunut. Toivon, että olisi ja tietysti parempaan suuntaan. Tietysti pitää myös syödä hyvin ja nukkua hyvin ja yrittää ettei joka päivä herkkuja söisi..nyt olen huikean viikon ollut syömättä karkkia :D

Eilen myös J:n kanssa tehtiin fitnesstukku tilaus. Minä tilasin protskujauhetta lisää, koska edellinen alkaa olla aika lopussa ja päädyin vanilja päärynän makuiseen tälläkertaa..nyt minulla on mansikanmakuista ja se oli ainakin hyvää, mutta loppuu kohta. Mutta joo tässä kai ne tärkeimmät löpinät oli..vois mennä ehkä syömään jotain kun on jo aamupalasta tovi ja jaksaa sitten kunnolla salilla rehkiä :)

Mitäs teidän torstain suunnitelmiin kuuluu?






XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti