tiistai 6. toukokuuta 2014

menikö koko kesä pilalle nyt?

Perinteisiin tyyliin tietty käytiin tänään salilla treenailemassa ja oli kivaa ja mahtavaa jne..niin kauan kunnes oltiin lähdössä salilta pois ja tuntu,että koko kesä meni heti ihan pilalla ja rupes vituttamaan kunnolla! Salin oveen oli ilmestynyt lappu jossa luki,että sali ja liikuntahalli on suljettuna 3viikkoa tuossa kesällä jonkun siivousjutun takia. Ja J kysy kyllä lähtiessään siltä sali/hallivahdilta,että eikö sinne saa edes sillä kortilla mennä..niin eipä tietenkään. Ei tuossa muuten mitään jos täällä ois toinenkin sali, mutta kun EI ole. Ja kaikki pienet tulokset mitä on tullut niin periaatteessa menee melkeinpä hukkaan kokonaan..hyvästi sonjan pienesti kehittyneet tulokset ja ministi kasvaneet lihakset! Tällästä ei tapahdu edes mun pahimmissa painajaisissa..treenaaminen on mun harrastus ja se on elämäntapa ja rakastan sitä ja on ihanaa ja palkitsevaa nähdä kun kehittyy ja se saa aina jaksaa paremmin, mutta nyt voi sitten ottaa vähän takapakkia.

Joo no tietty kotonakin on mahdollista aina treenailla ja olen ennenkin treenannut jos ei jonakin päivänä salille ole päässyt, mutta kolme viikkoa on ihan eri asia kuin yks päivä silloin tällöin. Ja omistan käsipainoja jonkun verran, mutta ei niillä pitkälle pääse..esim: selkä ja jalkatreeni ois melkein mahdoton saada hoidettua noilla välineillä. J:n kanssa just ärsyyntyneenä mietittiin,että pitääkö meidän vielä joku 600€ painonnostopenkki (siinä on siis painot laskettu tuohon mukaan ja siinä penkissä on jotain erikoisuuksia eli ei ihan perus penkki maksa tietenkää noin paljoa ) tilata tänne ja siinä saakin sitten odotella syksyyn asti jos aikoo jotain itselle ostaa eikä sekään oikein houkat ajatuksen, mutta ei myöskään se kolmen viikon salittomuus.

Huhu rupeaa taas ärsyttämään ajatus tuosta,että n. kuukauden päästä on tiedossa kolme viikkoa salitonta elämää. Noh pitää pohtia mitä tässä nyt tekee tän asian kanssa. Joku varmaan ajattelee,että onpa taas suuret ongelmat täällä suunnalla, mutta on tuo huono homma ihmiselle joka tykkää treenata ja sitten kun ei ole sitä toista salia.

No tämä nyt oli tämmönen valivali postaus, mutta ehkäpä se aurinko paistaa joskus risukasaankin ja olen sitten taas paremmilla fiiliksillä postailemassa,,nyt adios!

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti