tiistai 27. toukokuuta 2014

Tilausta tilauksen perään ja painoasiaa

Mä aina mietin,että nyt kyllä pitää säästellä vähän rahoja ettei tilaile mitään nyt. Ja mitenkäs taas kävi..tilasin jonkun aikaa sitten yli satasella itselleni kesäksi vaatteita h&m:ltä(voin sitten laittaa kuvaa kunhan paketti saapuu) ja äsken sitten laitoin myös fitnesstukulle tilausta menemään. Eli siinä minä ja minun hienosti sujuva säästäminen. No toisaalta nytten on kaikki tilattu ja ei heti tarvitse proteiinejä tai mitään tilailla ja kun fitnesstukun paketti saapuu niin teen kyllä siitäkin postauksen, mutta kaikkea kivaa ja hyvää ja tarpeellista se pitää sisällään! En malta odottaa :)

Sitten muihin hommeleihin..mulla oli tänään terveyskeskuksella se painontsekkaus tarkastus ja menin stressasin sitä koko aamun, koska tiesin ettei paino ole juurikaan noussut. Odotin kunnon saarnaa, mutta ei onneksi tullut vaan seuraava aika on elokuussa vielä ja sanoi,että olis hyvä saada se paino edes siihen 56-57kg ok helppo nakki pitäis olla minimissään saada siis joku 1,5kg painoa. Ei se vaan ole, vaikka järki sanoo,että pitäis lisätä painoa, mutta silti se ahistaa toisinaan, mutta yritän parhaani mukaan ja turha niiden lihasten perään on haaveilla ilman riittäviä kaloreita, mutta äääh..elämä on vaikeaa joskus. Ja hei tulikin mieleen,että taas kerran päätin pitää pienen karkkilakon, koska taas on tullut herkuteltua ihan liikaa ja parina viikkona oon syönyt kahdesti karkkia viikkossa sen yhden namupäivän sijaan..entinen possusonja tekee paluuta jos en ota niskasta itseäni kiinni ja opettele vastustamaan! J otti karkkilakko haasteen vastaan, koska vaadin tukea,että karkki halua ja himoja vastustetaan yhdessä kun itse se on liika vaikeaa..nooh saa nähdä pystynkö tähän siltikään. Miksi en voisi himoita vaikka jotain terveellistä kuten kukkakaalia? No hyi..ok kyllä kukkakaalia tulee syötyä, mutta ajatus kulhosta täynnä kukkakaalia ei houkuta :D

mutta mun jutut alkaa taas menemään ihan sekaisin ja höpöttelen vähän kaikenlaista joutavaa joten ehkä on aika lopetella tältä erää.

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti