lauantai 17. toukokuuta 2014

pikaisesti

Heiii kaikille! Nyt olen jo aikaisin aamusta täällä postailemassa, koska illalla ja päivällä on tekemistä joten en luultavasti ehtisi kirjoittelemaan tänään myöhemmin ollenkaan. Tänään meillä on suunnitelmassa mennä koko porukalla kevätmessuille ja myöhemmin availlaan myös grillikausi..jeee!! Tänä viikonloppuna pitää ja saa nauttia kaikesta muusta kuin treenistä, koska ne messut on tuossa liikuntahallilla niin sali tietenkin on poissa käytöstä nyt viikonlopun ajan, mutta ei se haittaa eilenm kotona tuli vedettyä aamutreeni ojentajille ja tänään mennää levolla ja syödään hyvin.

Ja mikä olisikaan ihanempi tapa viettää lauantai päivää kuin tehdä jotai mukavaa ja erilaista yhdessä (tässä tapauksessa ne messut! ) grillailla ja nauttia ihanasta aurinkoisesta säästä ja ehkä vielä saunoa ja illalla tuijottaa telkkua..hmm jos jaksan valvoa kun eilen piti katsoa tietysti suomen peli loppuun ja olikin kyllä jännä peli! Ja aamulla tuo pieni herätti meidät joskus puoli kahdeksalta, vaikka olisin kyllä vielä voinut nukkua! No mutta aamu lähti kuitenkin hienosti käyntii vadelmapuurolla ja muutamalla kahvilla :)

Mutta nää nyt oli tälläset superi pika kuulumiset vaihteeks ja mitäs hei ihmiset ootte mieltä tykkäisittekö välillä lukea vähän muustakin kun treeneistä ja ruoka jutuista ( lue : siitä kuinka tein enkat tai kuinka metsään treeni meni tai kun en tahdo syyä..) ? Ja aina saa heittää niitä postaustoiveita!! muistakaa se..




XOXO ♥ Sonja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti