sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. adventtisunnuntai

Niin se vaan tänään aukesi joulukalenterin ensimmäinen luukku..joo ostin siis itselleni suklaakalenterin :D Saa 24:n päivän ajan edes yhden pienen herkkuhetken. Muuten olenkin nytten ollut yli viikon ostamatta karkkia..hyvä minä! Välilä on kyllä tehnyt karkkia mieli, mutta en ole sortunut ostamaan, vaikka eihän minulla siis mitään karkkilakko/herkkulakkoa ole menossa, mutta vähän tarkoitus harvemmin yrittää herkutella. Nyt on jo ensimmäinen päivä ja enää muutama päivä ja saa veronpalautukset..jjeee ja ensi viikonloppuna suunnitelmissa shoppailua lauantaille..mennään käymään kuopiossa Matkuksessa vähän lahjoja ostelemassa ja minä varmaan myös itsellenikin vähän vaatetta :D (yllätysyllätys).

Eilen täällä meidän kylällä(torilla) oli joulunavajaiset ja oli esim: kinkkuarvontaa ja jotain muuta :D No me ei kuitenkaan menty, koska sää oli vähän surkea tai ei muuten, mutta lunta pyrytti oikein kunnolla niin ei huvittanut mennä lapsen kanssa tuonne. Minä kuitenkin kävin kaupassa ostamassa ekaa kertaa glögiä tänä talvena..vielä en ole maistanut, mutta taidan illalla katsoa telkkua ja nauttia lämmintä glögiä peiton alla murun vieressä :)




Vähän olen saanut jopa jouluisempaa asunnosta tehtyä..tai no oikeastaan laittanut ainoastaan kynttelikön ja vielä pitäisi yhdet jouluvalot edes hommata vaikkapa makuuhuoneen ikkunaan..no on tässä vielä vähän aikaa ennen joulua niitä laitella ja jotkut kun laittaa jo lokakuussa jouluvaloja. Kukin tavallaan.

 Asiasta seuraavaan..Huomenna on muuten luvassa taas karmaisevat mahakuvat ja niitä liikunta määrä juttuja ja semmoista(mittoja tosin saa vielä odottaa jonkun aikaa). Mittaan ehkä joskus 23. päivä tai joskus lähempänä joulua niin näkee onko niitä senttejä lähtenyt..toivon kovasti, että olisi ja vielä on siihenkin asti ahkerasti aikaa treenata ja sitä aerobista myös niin jospa ne sentit siitä lähtisi. Tänäänkin taas mennään J:n kanssa salille vähän illemmalla sitten.

Mitäs teidän sunnuntai päivään kuuluu?

XOXO ♥ Sonja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti