maanantai 7. huhtikuuta 2014

kuulumiset viikonlopulta

Moikka taas pitkästä aikaa. Viikonloppuna oli niin paljon kaikkea etten kerennyt kirjoittelemaan päivällä ja illalla taas vaan halusin olla enkä stressata mitä postailisin tänne. Mutta nyt jaksaa/kerkeää tulla kertomaan pikaisesti viikonlopun kuulumiset. niinkuin tylsästä otsikosta jo voi päätellä

Oli ihana mahtava viikonloppu johon kuului salitreeniä tietysti, saunomista, shoppailua ja hyvää ruokaa. Oltiin J:n kanssa anoppilassa viikonloppuna taas pitkästä aikaa. Siellä on puulämmitteinen sauna joten oli mukavaa vaihtelua tuohon taloyhtiön sähkösaunaan siis sähkökiukaalla varustettuun saunaan :D No joo sitten me käytiin porukalla kaupungissa( Iisalmessa) lauantaina ja lähdettiin aika aikaisin jo aamusta. Minähän odotin koko viime viikon,että pääsen lauantaina kaupunkiin ja vähän shoppailemaan.  Käytiin prismassa sieltä ostin vaan syömistä eli lihaa pakastimeen ja sitten muutaman leaderin proteiinipatukan ja siinäpä sieltä ne olikin. Lidlissäkin tuli käytyä ja sieltä hamstrasin mukaan namuja kaappiin herkkupäivää varten..ostin yhden suklaalevyn ja sitten jelly bean karkkeja yhden pussin eikä sieltäkään sen kummempaa lähtenyt mukaan.


nuo edelleen odottaa kaapissa syömistä..ehkäpä ensi viikonloppuna sitten.


Ja sitten tietysti oli vielä se H&M!! Tuli sitä taas vähän ostettua uusia vaatteita, vaikka vielä paljon kaikkea mukavaa sinne jäi mitä oisin halunnut, mutta ei aina voi kaikkia rahoja tuhlata.Kesävaatteita ei tullut nyt osteltua vaan ne sitten vielä lähempänä kesää(jos saan rahaa säästöön..muuten varmaan mennään koko kesä villapaidoilla ja sillain) no jospa ei. Niistä ei vielä tähän tule kuvia, mutta yritän tässä parin päivän sisällä saada postauksen niistäkin erikseen.

Ja kaikkein viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä..käytiin vielä ennen kotiin lähtö filmtownissa. Sieltä saa vuokrattua leffoja joo o, mutta me ei oltu sillä asialla. Vaan käytiin lauantai namut hakemassa sieltä, koska saa joitaikin karkkeja mitä ei peruskaupoista saa..tai ei ainakaan tämän kylän karkkivalikoimasta. Yllätysyllätys otin taas vähän liikaa namuja ja tuli hiukan oksetus olokin. Milloinkohan opin ottaa tarpeeksi vähän, että ei tule huonoa oloa.

namnam olipa kyllä ihania,vaikka huono olo tulikin.
 Semmosta viikonloppuna siis tällä kertaa..ja hei apua outoa meillä muuten on tällä viikolla kaksi lepopäivää. Yleensähän meillä on vaan se yksi ainut lepopäivä per viikko, mutta nyt olisi kaksi..kai se on pärjättävä kaksi kokonaista päivää ilman salitreenejä.  Joten loppuun vielä pakollinen peilikautta otettu räpsy salitreenin jälkeen..mitään lihasten esittely posea ei, mutta tuommonen perus vaan. Hehe eihän mulle edes vielä ole lihaksia mitä esitellä, mutta sitten kun on niin kehtais esitelläkkin.

PS: koitin salilla lauantaina penkistä nostaa 45kg..noh ei lähtenyt vielä, mutta sain sentään sillä 40 kilolla neljä toistoa ja ennen olen saanut maksimissaan 3..eli edistystä edistystä hieman!!


XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti