maanantai 21. huhtikuuta 2014

meidän viikonloppu

Nyt alkaakin olla viikonloppu jo melkein vietelty ja viimeistä päivää viedään..huomenna alkaa taas arki. Ihana pidempi viikonloppu on kyllä ollut ja mikä parasta sääkin on ollut ihan huippua ihana. Kyllä näitä lämpimiä kelejä on odoteltukin. Oli vielä tarkoitus tänä viikonloppunakin käydä vähän jalkapalloa potkimassa, mutta se jäi nyt tältä viikonlopulta kun ei päästy oikein..no ehkäpä ensi viikonloppuna sitten. Ja ollaan me viikonloppuna kuitenkin salilla käyty ja kerran lenkilläkin(jos ei enää sitten tänään käydä kun minua houkuttaisi kävelu tuolla auringonpaisteessa, mutta J on asia erikseen sitten :D ) ja lauantaina piti kotitreenit vetää kun ei silloin päästy salille.

Mutta on viikonloppuun kyllä kuulunut muutakin kun pelkkää liikuntaa ja treenailua. Ollaan tietysti oltu vaan ja otettu rennosti ja nautittu vapaa-ajasta ja siitä kun ei ole kiire yhtään mihinkään. Ja on myös herkuteltu pääsiäisnamusilla ja hieman muillakin karkeilla. Ja viime viikolla tulikin popsittua parinakin päivänä niitä herkkuja..noh mutta nyt on kaapit herkuista tyhjät. Tai siis ne oli hetken kun juuri muistinkin,että J:n mummolta saatiin eilen säkki Pandan namusia suoraan tehtaalta. Ne kyllä saa ainakin ensi viikonloppuun odottaa, koska pakko skarpata ja pitää himot kurissa ennen kuin olen sama vanha sokerihiiri kuin ennenkin ja syön kohta itseni taas punkeroksi. Ehkäpä siihen ei ihan niin helpolla palaa en ainakaan minä!

Mutta hei kuinkas te olette viettäneet viikonloppua/pääsiäistä?

Ja tänään on erikoispäivä ja illalla/myöhemmin tänään on vielä tulossa yksi pieni postaus lisää. Saatte treenipostauksen tuosta lauantai päivän kotitreenailusta ja treenattavana oli olkapäät. Eli jos kiinnostaa ja niin lukekaa sekin vielä sitten myöhemmin :) mutta nyt jos keksiki vielä jotain kivaa tekemistä tälle iltaa jotain kivaa tekemistä.

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti