sunnuntai 9. helmikuuta 2014

elämäni ensimmäiset proteiiniletut

Voi, että kyllä jaksan vielä hehkuttaa tuota, että miten hyvä juttu tuo sykemittari on! Joka päivä siitä lähtien kun sen sain eli torstaista lähtien siis niin on ollut kyllä kovassa käytössä. Ihan huippua! En sitten tiedä miten nuo näyttää yleensä kaloreidenkulutukset, että onko miten paikkaansa pitäviä ne lukemat mitä yleensä näyttää? Ihanaa kun tuo sääkin on suosinut sillälailla ettei ole liian kylmää todellakaan enää niin on päässyt pitkästä aikaa lenkkeilemään..eikä aina vaan salilla käy hikoilemassa niin saa välillä raitista ilmaakin. Hiihtokelitkin ois kyllä nytten, mutta eipä ole tullut käytyä vaikka tarkoitus on ollut tai oli silloin kun vielä pakkaset oli kovat(saa nähdä millon käviis jos edes käy)

Nyt ei päästy kolmena päivänä salille ollenkaan ja piti kotona aina polkea tuolla kuntopyörällä ja vetää pienet kotitreenit ja kyllä oli ihan kivaa kotonakin treenailla ja taidan useamminkin ruveta harrastamaan kotitreenejä. Ennen en sitten yhtään tykännyt mistään kotitreenailuista tai sellainen vaihe oli kun kotona ei vaan huvittanut puntteja heilutella, mutta oli kivaa, vaikka eihän sitä ihan niin laajasti voi treenailla kun salilla, mutta kyllä sain hyvin tosiaan selänkin kipeäksi kotona joten on mennyt liikkeet perille asti. Ja eilen treenasin hauikset ja pienesti innostuin ihan vähän siis kun huomasin siinä treenatessani, että ehkä ihan ekaa kertaa elämässäni näin hitusen pullistuneet verisuonet käsissä eli on sitä rasvaa jostain vähän lähtenyt!! Ja tuostapa tulikin mieleen, että enpäs jaksanut odottaa noita mittauksia niin kauan kun oli tarkoitus ja huomenna tulen kertomaan miten on senttejä kropasta lähtenyt (: Eilen siis tsekkasin onko tuloksia tullut.

Ja ihan ensimmäistä kertaa elämässäni muuten tänään tein proteiinilettuja ja oli ihan hyviä. J ei ehkä niin välittänyt, mutta kyllä minulle meni hyvin pienenä välipalana eikä todellakaan tarvinnut välttämättä mitään siihen päälle makua antamaan vaan minäkin söin ihan sellaisenaan ja taidan kyllä joskus muullonkin tehdä. Tietystihän normaalit letut on aina parempia ja ei niitä nuo protskuletut voita, mutta niin terveellisiä ei kyllä läheskään ole.

namnam

Ja saa muuten kirjoittaa tuonne kommentti kenttään jotain hyviä protskulettu reseptejä erilaisia hyviä jos haluaa kertoa kun minulta ei löydy kuin yksi ainut. Vink vink...
mutta eipä tässä muuta..minä rupean katselemaan leffaa tuon murusen kanssa. Ystävänpäivä elokuva ja viikon etuajassa? hmmm tyhmäää...
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti