keskiviikko 19. helmikuuta 2014

pyrkiny vähentää

Nyt tästä päivästä lähtien pitäs osata pitää tuosta lupauksesta kiinni siis, että ei tuota aerobista enää niin paljoo mitä ennen eli ehei tuntia per päivä enää. Vaikea vaan voi olla aluks kun on tottunut tekemään aina aika hurjasti tuota aerobista kun painoa piti saada tiputettua, mutta nyt pitäis vaan se 30min per päivä riittää jos sillä tuo paino pysyis samassa kohti eli enää en tällähetkellä ainakaan ole tiputtamassa painoa, mutta en myöskään vielä ala nostamaan painoa(jos ei sitten satu nousemaan syystä tai toisesta). Paino on siis nyt siinä jossain 57kg tietämillä ja jossain niillä main se voi pysyäkin. Pitää pari viikkoa mennä näillä ja katsoa sitten tuota painoa mille se näyttää sitten.

Ainiin ja olenpa taas unohtanut noita liikuntamääriä laittaa tänne niin nyt sitten viime viikon liikunta..vähän myöhässä siis..ja se aerobisen osuus näkyy taas suluissa

Ma: 2h 27min (50min)
Ti: 2h (1h)
Ke: 2h 1min (1h 31min)
To: 1h 50min (50min)
Pe: 50 min (50min)
La: 42min (42min)
Su: 2h 17min (50min)

Yhteensä: 12h 7min (6h 50min)

Ja niin kun näkyy niin ei ole tosiaan tullut pidettyä yhtään lepopäivää mikä nyt olisi tosi tärkeä juttu! Joinakin päivinä on joo tullut vähemmän tehtyä, mutta yksi päivä kyllä pitäis pyhittää edes levolle..noh pitää jatkossa sitten muistaa. Mutta nykyään on tullut sitten paremmin treenattua kun ennen, koska usemmin on lihakset tulleet kipeiksi niin enpä ole tainnut kauheasti salilla laiskotella..tälläkin hetkellä jalat on niiiin kipeät maanantain jäljiltä! Vaikka eihän se kiva ole kun koskee, mutta ainakin tietää, että se treeni on tullut tehtyä hyvin ja mennyt perille asti! :)

Ja tuosta tulikin mieleen, että jos jollain tulee mieleen jotain hyviä vatsalihas liikkeitä niin saa kertoa, koska pitää vaihdella vähän niitä liikkeitä kun ei meinaa kunnolla enää tuntua nuo treenit. Vinkkejä /neuvoja muutenkin aina otetaan vastaan!

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti