perjantai 14. helmikuuta 2014

ystävänpäivä ja kihlajaispäivä

Ihan ekaksi hyvää ystävänpäivää kaikille! Mun ystävänpäivät on aina ihania ihan vaan siksikin, koska meillä on kihlajaispäivä myös tänään ja 2vuotta sitten ystävänpäivänä mentiin kihloihin J:kanssa. Me juhlistetaan sitten huomenna syömällä hyvin eli siis pizzaa ja ollaa vaa kotona hengaamassa ..ihan rento ilta ei siis mitään juominkeja todellakaan.

 Ja hyvästä ruoasta puheenollen oon syönyt itse vähän liiankin "hyvin" tässä muutaman päivän aikana...kauhea itseinho ja viha kun on tullut syötyä liikaa ja eilen söin 260grammaa irtokarkkeja..oikeesti mikä possu ja tänään söin sellaisen 35g suklaapatukan kun muru oli ostanut semmoisen söpön missä lukee love <3 niin pitihän se tietysti syödä. Kaikesta tästä vielä pahemman morkkiksen saan siksi, koska ei pääse nyt pariin päivään salille tai siis ei päästy tänään eikä päästä huomenna eli vasta sunnuntaina seuraavan kerran! Nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni huomisesta lähtien ja syödä oikeasti hyvin ja ei mitään hemmetin herkkuja vetää vaan naamaan ja ensi viikonloppuna jos menis karkkien sijasta pelkällä goodlife patukka linjalla jos sokeria keho huutaa. Sitä pizzaa tietty huomenna syön, mutta se on itsetehtyä ja muutenkin eri asia kun jotkut karkit. Ja se on ainut ns epäterveellinen ruoka huomiselle ja huomenna kyllä pitää painua aamusta jo lenkille.

Huomenna me mennäänkin 2vuotiaan pojan synttärijuhliin (J:n veljenpojan) ja sinne otin itselleni mukaan leaderin piparkakun makuisen protskupatukan, koska kakkuihin ja kekseihin en koske! On omaa terveellistä hyvää välipalaa mukana..minä en enää aio läskistyä joten herkut menköön parempiin suihin. Ja tosiaan tuo painokin vähän stressaa(stressi on pahasta laihdutusta ajatellen tiedetään), koska ei kovin kummoisesti ole laskenut. No pääasia kuitenkin ettei ole myöskään noussut, vaikka on tullut vähän herkuteltua. No hitaasti eteenpäin...mutta mutta taidanpa tän tietsikalla näpyttelyn tältä päivää tai siis tältä iltaa lopetella ja mennä kohta puoliin nukkumaan niin jaksaa aamusta sinne lenkille ennen synttäreitä. Hyvät yöt kaikille ja hyvät viikonloput myös :)

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti