lauantai 22. helmikuuta 2014

herkkupäivää ja onnistumisen tunteita

Pitkästä aikaa täällä taas. Piti jo eilen postailla tänne, mutta ei ollut aikaa ja ei sitten illalla oikeastaan enää edes jaksanutkaan. Nyt jaksaa kun söi äsken massun täyteen tortilloja namnamn.oli kyllä tooosi hyviä kun niin harvoin tulee nykyään tuommoisia niinsanotusti epäterveellisiä ruokia syötyä.  Hassua kun ennen kun oli isompi niin saattoi syödä 4 tortillaa ihan hyvillä mielin ja nyt uppoaa kaksi ja silläkin saa hyvin kyllä masun täytee, mutta enää en ihan samanlainen ahmatti olekaan kuin ennen olin oikea syöppö. Tänään on oikein herkuttelu päivä kun oli noita tortilloja ja pitihä  sitä kaupassa käydessä ostaa myös irtokarkkeja 210g ja pitää ne ehkä popsia tänään.



Voisko noita edes vastustaa? En ehkä voi..en usko. Ja muutakin hyvää oli tässä päivässä..nimittäin salin jälkeen tuli taas niin hyvä fiilis kun jaksoi dippejäkin tehdä enemmän(ja tietty muutenki treeni meni hyvin) kuin esim viimeksi..ja ihan joku random mies joka aika usein salilla on treenaamassa niin sano, että "aika kova tulos naiselle tuo" ..oikeesti mahtavaa kun tietää, että vähän edistyy välillä ja jaksaa aina enemmän. Tuntee edes joskus onnistuneensa jossain niin kyllä sellaisesta saa aina lisää intoa jatkaa treeniä Ja en ite kyllä henkiläkohtaisesti jaksais salilla ramppaa näin usein todellakaa jos ei joskus tulis just tuollaista onnistumisen fiilistä. Hyvä päivä tänään siis!

Ja muuten hyvällä tuurilla huomenna pääsenkin ekaa kertaa hiihtämään. Nyt on luntakin ja kylmyydestäkään ei ole kyllä haittaa. Odotan kovasti jo, että pääseekö sitten vai ei, mutta saispa mahtavasti jalat kulutettua loppuun huomenna jos ekana hiihtäis jonkun tunnin ja salilla ois vielä jalkatreeniä luvassa.

mutta eipä tässä kummempia..jatkan tässä tuon usa-suomi matsin tuijottelua. HYVÄ SUOMI!! johtaa 0-2!!
XOXO ♥ Sonja

1 kommentti: