perjantai 7. maaliskuuta 2014

pohdintoja syömisestä ja liikunnasta

Huh ei huvittais yhtään katsoa ikkunasta ulos kun tuo sää on ihan kamala.. sataa vaan ja on pilvistä. Odotan niin innolla kesää,että on lämmin ja valoisaa kokoajan(tai ainakin melkein kokoajan) ja pääsee auringon paisteeseen lenkkeilemään. Nyt tuonne märkään loskasäähän ei paljoa huvita mennä tallustamaan. Mutta asiasta toiseen..Jokohan tuo syöminen rupeais mulla kohta helpottamaan siis se,että söisin välillä vähän enemmän kun ennen ja olen yrittänytkin niin eilen tuli joku 2300kcal(yleensä kuitenkin aikalailla siinä 1700-1900kcal ollut) eli hitusen plussalla mentii ja ei tälläkertaa tullut mitenkään kovin ahistava olo,vaikka söinkin enemmän. Ja onko siitä haittaa jos joskus meneekin plussalla..en kuitenkaan halua,että viimesetkin pienet lihasten riippeet häviää ja eilen tuli vedettyä rintatreeni salilla hyvin joten kylläpä sitä ruokaa tarvitseekin ja jos ruoka on hyvää eikä siis mitään epäterveellistä mässyä niin ei se paha ole.

Vielä pitäs vaan opetella olemaan stressaamatta tuosta aerobisesta liikunnasta ja oppia ettei se maailma kaadu jos nyt ei joka päivä sitä 30min tee ja jos joskus ei tee ollenkaan niin ei pitäis heti ahdistua. Ei kuitenkaan tuon painon tarviis enempää laskea mulla vaan pysyä ehkä samoissa luvuissa suunnilleen kuin nyttenkin ja haittaakaan ei ole jos nousis jos se olis lihasta(ja lihas ois enemmänkin kun tervetullutta!),mutta läskiä en todellakaan kaipaa ja en aio palata siihen millainen ennen olin. Tämän aamun paino oli muuten 54,5kg. Nyt tulee salitreeneistäkin kahden päivän tauko kun ei pääse salille, mutta onneks on kotona käsipainoja niin voi treenaa hauiksen ja ojentajat kotonakin ja sitten jaksaa taas sunnuntaina salilla :)

sitten loppuun parit ruokakuvat vielä..voi ei tulee nälkä kun katsookin! No vähä aikaa vielä ja sitten pääsen herkuttelemaan kanalla täytetyllä paprikalla!
tällä lähti aamu käyntiin tänään: kaurapuuroa ja 1 banaani sekaan ja vähän vadelmia myös

eilistä välipalaa: pekonimunakasta ja ite tehtyjä ruis krutonkeja ja sipulia + muutama miniluumutomaatti! namnam
mutta mahtavaa tänään on jo perjantai ja viikonloppu alkaa! Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle?
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti