maanantai 31. maaliskuuta 2014

liikuntamieltymyksiä ja edellisen viikon liikunnat

Squat..<3! Joo o..oon nyt tällähetkellä niin tykästynyt kyykkäämiseen! Ihanaa touhua :D Outoa sanoa noin..ja vähän aikaa sitten jalkapäivät oli aina aika epämiellyttäviä salilla ja nyt ne on paljon paljon kivempia kun olen jotenkuten osannut kyykätä. Ei se vieläkään varmaan mitenkään ns. täydellisesti mene, mutta paremmin kuin viime kerralla tai ainakin tankokin taisi vähän paremmin suorassa pysyä. Kohta voi jos voimat riittää niin laittaa isompia painoja kehiin eilen tein siis max 50kg ja sillä jaksoin ihan ok hyvin vielä aika syvälle kyykistyä. Mutta siis tykkään ja en malta odottaa taas seuraavaa jalkatreeniä enkä paremman muotoista takapuolta!! Kunhan vaan vielä syön aina riittävästi,että vähän kasvaiskin. Ainiin ja syömisestä tulikin mieleen,että ei voi edes olla todellista kun vaaka näytti minun painon nousseen viime maanantaista 800g!!!! Siis +800g viikossa..waaat?

En kyllä tällä hetkellä oikein tiedä mikä lihasryhmä olis sellainen minkä treenaamisesta en yhtään tykkäis. Joskus just jalkatreeneistä en niinkään tykännyt, mutta kyllä se menetteli aina ja se selkätreeni oli sitten sellainen jota en ikinä oikein odottanut. Ja johtui varmaan siitä kun en ollut oikein selkää paljoa koskaan treenannut ja en osannut oikein tehdä niitä liikkeitä ja se tuntuman oli vaikea saada, mutta nykyään osaan siis ainakin vähän paremmin ja treenikin tuntuu siksi kivalta. Ei siis taida nytten olla mitään varsinaista inhokkia, mutta hauistreeni on siltäosin epämiellyttävä,että perus hauiskääntö jostainsyystä sattuu vähän tuohon oikeaan käteem muutaman toiston jälkeen niin ettei niitä mielellään lisää tee.

Ja hei muuten pitkästä aikaa tähän loppuun laitankin viime viikon liikuntamäärät..ja suluissa edelleen taas ne aerobiset mikäli on..

 Ma: 1h 9min salilla olkapäät+vatsatreeni
Ti: 41min lenkki
Ke: 1h 42min (40min lenkki) salilla jalkatreeni
To: 2h 13min (39min lenkki) kotona 21min vatsatreeni + salilla rinta+ ojentajat
Pe: sali 1h 16min hauikset+olkapäät
La: 2h 7min (39min lenkki) salilla selkä+vatsatreeni
Su: 1h 24( 20min) sali jalkatreeni

Yhteensä: 10tuntia 13minuuttia josta aerobista 3tuntia 9minuuttia

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti