maanantai 24. maaliskuuta 2014

selvinpäin olis ollut hauskempaa

Huh kylläpä TAAS on mennyt aikaa viime postauksesta, mutta johtuu ihan siitä ettei taas ollut viikonloppuna aikaa kirjoitella ja eilen en millään jaksanut. Olin nimittäin lauantaina pitkästä aikaa (edellisestä kerrasta 3kk) viettämässä iltaa J:n ja muutaman muun ihmisen kanssa. Ja voin sanoa,että en kyllä taas pitkään pitkään aikaan aio koskea mihinkään alkoholipitoiseen juomaan ja pärjää taas ainakin sen seuraavat 3kk vähintään tuolla. Olihan se ihan kivaa viettää iltaa, mutta ois varmasti ollut vaan kotona hengatessakin paljon kivempaa ei siis mitenkään erityisen hohdokasta ollut. Eilenkin oli aamulla ihan karmiva olo ja tietysti sali jäi, mutta nyt jaksaa tästä eteenpäin taas vetää treenit täysillä jne. Ja eilen tuli yllätys yllätys syötyä nyt vähän kaikkea mitä ei olisi pitänyt tai siis pakko oli saada jäätelöä, mutta ei pelkoa en syönyt siis litraa :D tai edes puoltalitraa..
Ja J:ltä myös sain muutamat karkit eli jotain ehkä 12 karkkia söin.

Eilen oli oikeasti myös henkisesti aika paska fiilis jossain välin, koska just sali jäi jonkun tyhmä alkoholin takia, mutta eipä tuosta voi syyttää kuin itseäni!!! Harmitti oikeasti niin paljon ku jäi sali ja sitten tuli just syötyä kaikkee mitä ei aina pitäis ja tietty juotua. No mutta viikonlopusta selvitty ja tänään taas salille treenaamaan kunnolla ja jalat rääkkäämään loppuun asti. Yleensä en odota jalkatreeniäkään kovin innolla,mutta nyt en voi muuta kun odottaa ,että pääsen salille rehkimään.

Tämä nyt oli tämmönen lyhyt ja ytimekäs postaus ja lähestulkoon kokonaan pelkkää valitusta viikonlopusta, mutta ei tälläisiä kovin usein tule tänne..Ja toivottavasti muilla oli mukava viikonloppua :)
Ja olihan mullakin ihan kivaa,mutta ois voinut mennä muutenkin siis..
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti