tiistai 17. joulukuuta 2013

8 päivää

Putkeen käyty salilla ja tänään on hyvin ansaittu lepopäivä jos vaan malttaa ihan kokonaan levätä..mietin vaan, että joudun illalla varmaan polkemaan vielä kuntopyörällä. Välillä tekisi kyllä varmaan ihan hyvää vain levätä ja ottaa rennosti joten en tiedä miten teen. Ensi viikon maanantaista lähtien sali onkin kiinni se pari viikkoa eteenpäin, mutta onneksi omistamme J:n kanssa avainkortin ja päästään siis treenaamaan silti. Ja on hyvä juttu oikeastana se, että sali on kiinni kun kovin monella ei kuitenkaan korttia ole niin ei pääse kauheaa ryysistä sinne tulemaan. Pitääköhän muuten jouluaattonakin käydä vähän treenaamassa vai pyhittäisikö sen levolle :D Toisaalta voisi käydä kuntoilemassa aamupäivästä ja voisin hyvällä omallatunnolla mussuttaa kinkkua ja muíta jouluruokia..hmm suuri pulma!

Mun pitäisi varmaan muuten ruveta johonkin vihkoseen merkkailee millä painoilla teen mitäkin salilla niin huomaisi joskus varmaa onko edistynyt, että milloin on pystynyt isommilla painoilla treenaamaan. Oon miettinyt sitä joskus aikaisemminkin, mutta eilen tuli taa mieleen niin pitää ehkä torstaina joku vihko sitten kantaa salille mukaan. Ja en oo tainnut tänne blogiinkaan ikinä kirjotela oikein mitä teen siellä salilla ja millä painoill ja tuskin joka kerta edes jaksaisinkaa kirjotella, mutta voisin ehkä aina joskus laitta päivän treenistä vähän tarkemmin tänne.


menossa salille
Salin jälkeen jos oisin kuvan ottanut niin olisi ollut hiukan kauhea(lievästi sanottuna), koska eilen tuli sen verran kuuma taas kuntopyörällä polkiessa, että naama oli vähintään yhtä punainen kuin paloauto ja hiukset luonnollisesti sellaiset mitä ne yli tunnin hikoilun jälkeen on.

Tämä päivä siis lepoa ja rauhallista oleilua jos malttaa siis, mutta mitäs teidän tämän päivän suunnitelmiin kuuluu? :)



XOXO ♥ Sonja


2 kommenttia:

  1. Muista, että lihas kasvaa levossa. http://lihastohtori.wordpress.com/2012/04/21/lihaslevossa/
    Kehittymistä helpompi seurailla kun painot + toistot merkkaa vihkoon, eli kannattaa siunki jatkossa merkkailla :). Ite kuljetan treenivihkoo salikassissa mukana. Sitten ärsyttää jos unohtuu kotia :D

    http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mä tiedän, mutta välillä ei malttais ollenkaan pitää taukoa..ja pitäs kyllä ottaa joo joku vihkonen mukaa ja siihen merkkailla, mutta aina unohuu :D ehkäpä tänään muistan :)

      Poista