maanantai 16. joulukuuta 2013

tilanteen tsekkaus

Taas on tänään liikuntasaavutuspäivitysten aika + tietysti kuvat..mitat ehkä viikon päästä siis(itse odotan innolla ja tavallaan kauhulla sitä) Nimittäin jänskättää paljon onko mitään tapahtunut minun senteille.

Kuitenkin mullahan oli tavoitteena se aerobisen lisäys jotta nuo makkarat mahasta rupeais pikkuhiljaa häviämään. Ja tällä viikolla tulikin ahkerasti saleiltua nimitäin 6x tällä viikolla kävin J:n kanssa salilla ja sainpas vihdoin ja viimein sen tasan 4tuntia tehtyä aerobista! Hyvä minä! Eli nepä tuohon siis seuraavaksi... tattadaa

Liikunnat viime viikolla..

Ma:  - (oltiin kuopiossa eikä kerennyt )
Ti: 1 h 55min josta aerobista 1h 5min
Ke: 1h 30min josta aerobista 25min
To: 2h josta 50min aerobista
Pe: 1h 20min josta 20min aerobista
La:  1h 30min josta 40min aerobista
Su: 1h 10min josta aerobisa 40min

Yhteensä kaikki liikunta: 9h 25min ja aerobista tuosta oli se 4h!

Yleensä siis noihin kuuluu just salilla treenausta ja sitten nuo aerobiset on tullut kuntopyörällä polkemisesta tai sitten oon käyttäny crosstraineriä..kun me ei J:n kanssa päästykkään hiihtämään edes viikonloppuna kun ladut ei ollut missään parhaassa kunnossa, mutta vielähän tuota talvea on jäljellä niin ehkäpä tässä joskus muulloin pääsee sitten. Ainiin ja meinasin ihan kuvatkin unohtaa..ohhoh.
otettu 16.12


 
otettu 16.12

 
Niin eli kuukaudessa on nytten lähtenyt siis joku 1,5kg jee edes vähän. Alhaisin paino minulla minkä salin vaaka on 1,5h treenin jälkeen näyttänyt niin oli 64,5kg. Enkä oikein tiedä onko liian ylös heitetty tuo 65kg mutta se nyt saa olla :) ja laita loppuun vielä 1kuukausi sitten otetut kuvat.. Onko mitään eroa nykyisee tilanteeseen muiden mielestä?

otettu 16.11




Tiedättekö minä melkeinä uskallan sanoa, että kyllänoissa pientä era näkyy, etä vähän on makkaraa lähtenyt masusta pois..ja se on superhyvä juttu! Voin olla hiukan ylpeä itsestäni..saa nähdä pääseekö joskus 60kg asti vielä
..en kyllä muista milloin viimeksi olisin tämänkään verta painanut sen kyllä tiedän etten pitkään aikaan
 
 
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti