sunnuntai 8. joulukuuta 2013

pettynyt

Tämä sunnuntai on postauksen puolesta hieman erilainen, koska ainahan mulla oli tarkoitus tulla sunnuntaisin se välikatsaus, että kuinka olen liikkunut ja sellasta. No nyt voin kuitenkin sanoa ettei ole tulossa! Ihan vaan siksi, että tuli liikuttua kunnolla vain muutamana päivänä ja joo mua suuresti ärsyttää kun jäi tekemättä kaikki mitä piti. Torstaista lähtien en siis tehnyt yhtään mitään..kun torstaina tuli juotua muutamat ja perjantaina paranneltiin sitten vaan oloa ja lauantaina siis eilen me käytiin J:n ja sen siskon kanssa Kuopiossa matkuksessa vähän shoppailemassa (veronpalautukset tuli ja meni) niin kaikki sitten jäi..ja jos sitä tänään jaksais kotona tehdä jotain..en tiedä. Huomennakin on menoa kuopiossa joten ei pääse huomennakaan salille jos ei ihmeitä tapahdu.

Joten en siis vähäisiä liikuntoja tänne rupea edes listaamaan. Kuitekin jos ei huomenna pysty niin tiistaina sitten viimeitään uudella innolla..tai ei minulla into ole loppunut vaan jäi vaan tekemättä kun ei oikein pystynyt. Ja mikä parasta sain J:ltä yhden lahjan eilen jo etukäteen , koska oli sellainen joita jo nyt tarvitsen aika paljon ja tadaa tässäpä kuvat..

 
 
 
 
Niin eli sain uuet sisäpelikengät..nyt on hyvä käydä salilla, koska en aikaisemmin omistanut. On ihanat kun sain itse valita vielä ja olihan niitä pakko sovittaa, että tietää onko hyät jalassa. Ja shoppailin myös H&M:ltä lisää urheiluvaatteita, koska siellä ne on halpoja ja laatukin on hyvä vaikka ei ole hinnalla pilattuja. Toki ostin paljon muutakin..nyt kuvia en tähän lisäile, koska netti ei pelitä kovin mainiosti kun yhden kuvan lisäämiseen meni monta minuuttia. Kuitenkin ostin: yhdet kengät,yhden laukun, yhdet farkut, yhden topin, yhden paitapuseron, yhden jakun ja sitten vielä..lapaset,tuubihuivi ja sukkapaketin sekä alusvaatteita. Ehkä osasta saan kuvaa sitten joku päivä..ainiin ja henkkamaukalta siis ne urheilutrikoot,urheiluliivit ja yksi urheilupaita.

Niin vähän erilainen postaus tälläkertaa..ja en kyllä ole tyytyväinen kun en voinut liikuntoja laittaa kun en niihin tyytyväinen ole. Ehkä ensi sunnuntaina sitten toivotaan.

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti