tiistai 17. joulukuuta 2013

super helpot sämpylät

Mahtavasti alkanut tämä päivä kun saatiin aamusta jo meille uusi pyykinpesukone tänään. Meillä meni siis perjantai 13.päivä entinen rikki, vaikka en kyllä tiedä oliko vika edes suuri, mutta minähän en osaa sellaista korjata ja ei kyllä J myöskään. Pyykkivuori onkin sen verran iso, että melkein peittää koko kylpyhuoneen(okei vähän liiottelen). Pääsee siis testaamaan sitäkin illemmalle.

Olen myös ollut ahkera, koska aamulla jaksoin jopa nousta seiskalta ylös ja vähän seiskan jälkeen rupesin polkemaan kuntopyörällä..alussa vähän oli tukalaa polkeminen kun eilisen jälkeen jalat hiukan kipeät kun treenasin jalat salilla. Vielä tämä päivä salia ja keskiviikkona olisi tauon paikka..tämä päivä olisi siis kahdeksas päivä saleilua putkeen eli kyllä on huomenna tauko paikallaan. Sitten meillä on kaapissa liian monta maitoa jossa on tänään viimeinen käyttöpäivä joten pitihän sitä ruveta leipomaan sämpylöitä. Ja oli tositosi hyviä, vaikka itse sanonkin..piti yksi äsken maistaa vaikka juuri olin syönyt välipalaa.





ohjeen löysin täältä !

Ja oli kyllä oikeesti superhelppoja tehdä! Tai en ole kyllä ikinä varmaan tehnyt vaikealla ohjeella sämpylöitä tai ikinä saanut vielä epäonnistumaan. Vielä pitäisi vähän myöhemmin ruveta ruokaan tekemään kahdeksi valmiiksi kun J pääsee silloin töistä niin olisi ruokakin valmiina. Minä tykkään kyllä tosi paljon laittaa ruokaa ja leipoa kaikkea, vaikka joskus en oikein viitsinyt mitään tehdä kun pelotti, että jos menee pieleen kaikki. No siitä turhasta pelosta on päässyt eroon ja virheistä oppii!

Mitäs teidän päivään kuuluu? :)

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti