torstai 12. joulukuuta 2013

poikki

Voi olla, että mä en kohta enää voi oikeasti edes kävellä..tuntuu, että mun jalat tekee kuolemaa! Ei vaan just äsken poljin 30min kuntopyörällä ja vieläkin vähän jaloissa tuntuu..huhuh. No jotenkin kai ne ylimääräiset kilot ja sentit on karistettava. Jos ne on lähteäkseen edes pois kun välillä tuntuu ettei mitään ole tapahtunut kun en tiedä ees onko niitä senttejä lähtenyt, mutta jee sekin selviää parin viikon päästä kun on aika kaivaa mittanauha esiin.

Jotenkuten on tuo aerobisen lisäys onnistunut tai tavoitteena olisi nytten se 4-5h viikkoon ja luulen, että ainakin aika lähellä päästään..yritys kova ainakin. Hiihtämäänkin oli J:n kanssa tarkoitus lähteä viikonloppuna, mutta saa nähdä kun tänäänkin on satanut vettä ja pitäisi sataa vielä lisää. No huomisesta lähtien piti taas pakkasta olla, mutta ei se auta jos lumet on sulanut pois ja lisää pitäis sataa vasta sunnuntaina. Niin hyvä oli kun satoi lunta ja oli talvi, mutta taas tommonen kökkö loskakeli..ei yhtään hyvä ei. Varsinkin kun olisin oikeasti tahtonut hiihtämään(koulussa en kylläkään ikinä halunnut :D), vaikka en kyllä tiedä osaanko edes hiihtää, mutta se olisi niin tehokasta kunhan vain alkuvaikeuksien jälkeen rupeaisi onnistumaan. Jos onnistuis..eikä jalka menis poikki heti ekan sadanmetrin jälkeen. Enkä minä kyllä edes suksia omista saati sitten edes monojakaan, mutta lainasin viime vuonna J:n siskon monoja ja vanhoja suksia niin kyllä ne tälläsellä amatöörillä meni hyvin.

Muttamutta tästä varmaan voisin suunnata lattialle venyttelemään nuo muutenkin kipeänä olevat jalat valmiiksi illan jalkarääkkitreenejä varten!Eli illalla salilla olisi tarkoitus treenata jalat ja oikein kunnolla..apua huomenna en pääse sängystä ylös ilman apua. Ja ennen treenejä tietysti vielä aerobista salilla eli kuntopyörää ja crosstraineriä niin hyvä tulee.

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti