sunnuntai 1. joulukuuta 2013

välikatsaus

Nyt taas on se aika, että pitäs laittaa kehiin taas kuvat masusta..voi eiii! Saatte kohta sitten taas kauheita kuvia ja laatu on myös aivan tosi surkea, koska kännykän etukameralla otettu niin on sen mukaisiakin. Ja ekaksi tulee nuo viimeksi otetut kuvat uusiksi ihan vaan, että vertailu mielessä( kollaasi ei onnistunut jossa kaikki olisi yhtäaikaa näkynyt). Ja sitten nyt en ole valitettavasti ihan aamupainoa saanut katsottua niinkuin niissä ekoissa kuvissa joten painon lasku on aika miniä ja siksi vain 100g kahdessa viikossa :D Aamupainoa en siis tiedä...kun en omista vaakaa ja olen katsonut salilla painoni.

Eli ekaksi nuo viime kuvat jotka oli otettu siis 16.11


sitten tänään otetut kuva eli 2.12.2013




Niin eli tuon mukaan painoa kahdessa viikossa lähtenyt ainoastaan se 100g..hmm en tiedä pitääkö paikkaansa, mutta nyt mennään näillä..parina kertana on salilla näyttänyt alimmillaan 66,1kg, että ehkä se muutama sata grammaa on lähtenyt, mutta ei mitään huikeita painon pudotuksia. Ja ihanpa voin itseäni syyttää kun aerobista en tarpeeksi ole lisännyt ja viime viikko oli liikunnan kannalta muuten hyvä , mutta eilen minulla oli ihan p***a päivä joten en tehnyt juuri mitään kun vähän vaan punttia nostelin. Olin niin laiskalla tuulella eikä vaan huvittanut, mutta onneksi J puhui minulle ja sain taas uutta motivaatiota ja aloitin aamunkin polkemalla 20min kuntopyörällä.

Ja nyt siis viime viikon liikunnat...

MA:  2h  15 min josta aerobista 1h 5 min
TI: 1h 35min josta aerobista 50min
KE: välipäivä
TO:  1h josta aerobista  25min
PE: 1h 10min pelkkää salitreeniä
LA: 1h 15min josta 40min aerobista
SU: en edes laskenut mtn koska niin vähän tein ja no käytiin me lenkillä mutta se unohtu laskuista myös joten..

YHTEENSÄ:  6h 10min josta aerobista VAAN  2h 55 min..jos oikein laskin :D mutta siis 5min vähemmän kuin viime viikolla joten ei hyvin jos tarkoitus oli saada 4-5 tuntia viikossa..nyt pitää yrittää kunnolla jos tuo motivaatio vaan riittää..katsotaan miltä ensi sunnuntaina näyttää tuo liikuntamäärä.

tässäpä kaikki sitten tältäerää :)

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti