keskiviikko 8. tammikuuta 2014

energiaa riittää

Onpa kyllä hyvin levännyt olo eilisen lepopäivän jäljiltä jaksoi aamusta ennen aamupalaa jo polkea 30min kuntopyörällä ja vielä pitäis 30min ennen salia polkea niin jaa salilla enempi aikaa muuhun. Jopa lepäsinkin eilen muuten mitä nyt keilaamassa J:n kanssa käytiin(kun joskushan minulla lepopäivät menee kotona treenatessa enkä ole osannut oikeasti levätä). Ja oli kivaa keilaamassa vaikka menikin surkeasti minulla siis..eli hävisin joka kierroksen. Ja illalla tehtiin kotona molemmat vatsalihastreenit ja tänään taas salille rehkimään ja vuorossa rintalihakset. Pitää oikein kunnolla taas treenata..vaikka tulisikin lihakset kipeäksi niin ainakin huomaa, että on tehnyt töitä eikä vaan vähän nostanut painoja. Nimittäin maanantain ja tiistain jälkeen minulla on vieläkin pakarat ja reidet vähän sivuilta ja edestä kipeät, koska siis tuli pakarat ja jalat treenattua ja kyllä eilen koski paljon enemmän, mutta ehkäpä sitä joskus saa vähän muotoa tuohon bebaan ja jalkoihin lihasta enemmän.


eilisen välipala..perunaa+ kasviksia

Tuo salilla käyminen on kyllä ihan mahtavaa ja minun ainut harrastus ja siitä tulee aina hyvä mieli ja olo on hyvä ja sen lisäksi vielä mahtavaa kun näkee, että tuloksia tulee..ja tuloksista puheenollen jännittää kun saan seuraavan kerran vasta helmikuun ensimmäinen päivä katsoa vaa'alla painoni kun on tottunut joka päivä katsomaan! Toivottavasti se olisi sitten alle 62 kilon, mutta saa nähdä. Ehkäpä jos jatkan niin kuin tähän asti niin onkin ja enhän minä laiskottelemaan rupeakkaan. Ja oikeasti en muista milloin oisin viimeksi painanut esim tämän alle 63 kiloa..en piiiiiiiiiitkään piiiiiitkään aikaan! Paino oli mulla joskus pahimmillaan 85 ja joo en odottanut edes tuota meidän poikaa silloin, mutta siis kauan on ollut paino aina jonkun 70kilon yläpuolella, mutta enää en palaa kyllä siihen! Vielä tietysti paljon pitää muuttaa tässä kropassa, mutta nyt pystyn vähän paremmin katsomaan itseäni peilistä eikä heti tule niin etova olo kuin joskus aiemmin..paremmalta näyttää jo nytten.Ja onneksi on ihana mies joka tsemppaa ja käy minun kanssa salilla ja auttaa niin jaksaa paremmin :)


Näissä fiiliksissä siis tänään..toivottavasti muillakin on hyvä päivä :)
XOXO ♥ Sonja

4 kommenttia:

  1. Kivan olonen blogi sulla. Voisit tosi vaihtaa tekstin joksikin muuksi, kun toi on vähän hankalalukusta :D Mutta oikein hyvä muuten, tykkään :) Jos huvittaa niin käy kattoo mun.

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo pitää vaihtaa :D ja kiitos paljon :) ja käyn katsomassa kyllä !

      Poista
  2. Ihana banneri, oot hirmu kaunis! Ja tosi kiva blogi ylipäätään, kirjotat hyvin :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista