keskiviikko 1. tammikuuta 2014

H&M:n nettishoppailua

Pitkästä aikaa ostin itselleni vaatteita hiukan h&m:ltä tai no ei tästä kauaa kyllä ole kun ostin viimeksi, mutta oli pakko tilata. J sanoo, että mulla on tarpeeksi vaatteita tai ehkä jopa liikaakin, mutta minun mielestä ei vaan ole. Ja lupasin, että nyt en kyllä sitten pitkään aikaa mitään tilaile ja huhtikuuhun asti lupasin olla tilaamatta yhtikäs mitään ja aion kyllä olla ja sitten alkaakin olla jo kevät ja tulemaan pikkuhiljaa kesäisempiä vaatteita ja niitä pitää sitten varmaan mennä ihan kaupungista ostelemaan. Kuitenkin tein muutamat kollaasit noista ostoksista..



Farkkuja minulla ei ole kovinkaan monia vaan oikeastaan kahdet ja sitten parit farkkulegginssit lisäksi joten nämä tuli tarpeeseen todellakin!

Sitten muutama paita..tuommosia peruspaitoja niin kuin tuo pinksu nii mulla ei kovinkaan montaa ole joten sen ihan siksi valitsin ja tuo eka ihan vaan kun tahdoin :D Ja tuo musta sifonkipaita oli myös ihan pakko saada, vaikka melko samanlainen  minulta löytyy valkoisena ja se on cubukselta.

Tuo yöpaita on niiiiiiin söpö, että enhän minä sitä voinut olla tilaamatta ja joululahjaksi ei tullut pyjamaa joten itse ihan hyvin voi ostaa ja toppi siksi, koska hintaa oli ainoastaan 2€!Ja toppejakaan ei kauheasti sopivan kokoisia enää minulta löydy kun on tullut laihduttua.

Tuollaista pakettia sieltä siis odottelen ja parit alushousut tilasin myös, mutta niitä nyt en näihin laittanut :D Ja hintaa postituskuluineen tuli 95€ ei ihan kauheasti siis, koska aika moni noista tuotteista oli alennukessa..kaikki muut taisi ollakin paitsi tuo pyjama ja musta sifonkipaita :)
XOXO ♥ Sonja

2 kommenttia:

  1. Niin ja kelaas kuinka paljon sä säästit tässä hih! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nnjoo no enpä kyllä oikeastaan mitään :D mutta mutta uudet vaatteet tekee onnelliseksi varsinkin kun saa tilata pienempiä kooltaan :)

      Poista