keskiviikko 15. tammikuuta 2014

pari uutta telkku ohjelmaa

Hirmusen tylsiä välillä nämä päivät kun J on töissä eikä ole mun seurana. Istun vaa tässä koneen ääressä..vois ehkä keksiä jotain muutakin. Vähän aikaa sitten subilta alkoi uusi sarja sleepy hollow ja katoin tänään ne kaksi jaksoa jotka on tähän mennessä tullut..eilen tuli siis toinen ja ainakin tähän mennessä tykkäsin joten jään odottelemaan seuraavia jaksoja joita on jäljellä ekasta tuotantokaudesta ne 11kpl. Tai siis ainakin olen netistä lueskellut, että toinenkin on tulossa joskus..saattaa olla vielä kesken se. Kuntopyörällä polkeminen oli myös mieluisaa kun katsoin tuota samalla niin äkkiä hurahti 40min aikaa..tai siis yhden tunninhan yksi jakso kestää, mutta en heti aloittanut polkemista ja kyllä 40min riittää hyvin kun pitäis illalla vielä salillakin jaksaa jotain tehdä.

Muutenkin telkusta ei ole oikein ihan kunnolla tullut seurattua kun salattuja elämiä, mutta nytten on myös tämä ja toinen sarja joka alkoi myös viime viikolla revolution ja sitäkin aion seurata ainakin toistaiseksi..


Eilen meillä muuten kävi vieraita ja oli ihanaa kun ne toi vähän tuomisia. Saatiin kahvipaketti ja ihania pehmosia piirakoita eli oli aika varmaan tosi tuoreita ja just minun tuuria, että kun on menossa tää herkkulakko niin toivat myös rasiallisen suklaata :D! Sekin meni kaappiin muiden namusten seuraksi odottelemaan sitä, että popsin ne..tai yhdessä kai me ne popsitaan J:n kanssa toivottavasti.
No kiva silti, että tuolleen muistetaan..ei ne namuset pilalle hetkessä mene ja tulee ne syötyä.




Katsoin noita piirakoita noissa kuvissa niin kylläpä tulikin nälkä joten taidan mennä syömään johan tuosta viime kerrasta onkin jo se 4 tuntia...
XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti