perjantai 17. tammikuuta 2014

karkkiholisti

Viime lauanantaina tuli aloitettua se herkkulakko ja ette usko miten tukalaa mulla oli jo eilen kun melkeinpä koko päivän mietin kaikki erilaisia karkkeja, että mitenkä herkullisia ne onkaan ja voikun voisin yhden pussin käydä ostamassa :D Hullun hommaa oli tämmöne huhtikuuhun asti kestävä herkkulakko varsinkin tälläselle karkkihiirelle suuri haaste. En siis suurista namuhimoistani huolimatta sortunut syömään herkkuja. Minulla pitäis olla niitä fitnesstukusta saatavia Goodlife patukoita kun ne on niin makeita ja maistuu aika lailla karkille..no onhan niissä sokeriakin jonkun verran ja itse en edes söisi niitä jos protsua haluaisin, vaikka onhan niissä proteiiniä, mutta turhaa sokeria myös ihan liikaa. No kuitenkin sellaisen voisi kauheaan karkin himoon ottaa, mutta olisiko se sitten huijausta kun ne niin karkille maistuu :D Toivon  kuitenkin, että J on oikeassa kun sanoo, että mitä kauemmin on syömättä karkkia sen helpommaksi se käy. Joo päteeköhän se sääntö minuun..en ole ihan varma tuosta asiasta.

Välillä taidan tänne kirjotella tästä miten menee ja mitä fiiliksiä on, mutta nyt ei tällä hetkellä ainakaan ole niin himo kuin eilen, mutta aika monesti voi tulla nälkäisenä sellainen olo, että oispa herkkua yks mars patukka, mutta pitää yrittää syödä niin aina ettei kauhea nälkäkään kerkeä iskemään. Ja 2-3 tuntia minulla onkin se ruokailujen väli yleensä. Joskus tietysti vähän venyy pidemmäksi ajaksi, mutta kun joskus tuli syötyä niin huonosti ja söin ihan liian vähän aina.. Ja nyt tulee muutenkin syötyä paremmin kun ennen ja ainakin hitusen terveellisemmin ja jatkossakin aion jatkaa samaan malliin en palaa huonoihin ruokailutottumuksiin ja samaa pullamössö vartaloa en tahdo takaisin minkä vielä vähän aikaa sitten omistin.

Mutta näissä tunnelmissa minä täällä ja muuten huippua kun alkaa viikonloppu! Ja ihanaa viikonloppua kaikille :)!!

XOXO ♥ Sonja

1 kommentti:

  1. Kyllä se helpottaa kohta:) kaikkein paras on justiin kerrasta poikki! Ettei syö mitään protskupatukoitakaan :) syö ennemmin miniporkkanoita, kurkkuu ja hedelmiä(kohtuudella) :)!! Ja kromitabletitkin auttaa makean himoon. Ite oon ollut kaks vuotta syömättä herkkuja :D! Eikä tee ees paljoo mieli. Nykyään kyllä syön protskupatukoitakin, mutta eii ne kuitenkaan niin hyvii oo et tekee mieli jatkuvasti :p
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista