lauantai 11. tammikuuta 2014

karkkilakko

Eilen pidin karkkipäivän ja söin joululahjaksi saadusta pandan konvehtirasiasta 9 suklaata ja siitä tuli niin äklö olo, vaikka onhan ne ihania ja suklaa yleensäkin on koukuttavaa! No ei taaskaan mitään älytöntä ahdistusta tullut siitä, että niitä suklaita menin syömään, mutta hiukan kakkafiilis jäi. Sitten karkkien mussuttelun jälkeen päätettiin J:n kanssa yhdessätuumin, että vitsi me ruvetaan karkkilakkoo! Ja sitten saa itselle ostaa jotain mitä oikein kovasti haluaa jos pystyy 3kuukautta olemaan karkkilakossa..ja minähän pystyn vaikkakin minun pisin aika karkkilakossa taitaa olla "huikeat" 2-3 viikkoa :D En kuitenkaan varmana luovuta ja paljon helpompaa ehkä on just siks, että ei tartte ihan yksin vaan kun tuo murunenkin on mukana niin jospa on helpompaa.

Vaikeaa tässä on vaan se, että on ainakin kymmeniä ellei satojakin ihan huisin kivoja juttuja joita itselleni tahtoisin joten on hitusen vaikeaa päättää millä itseni palkitsen..

TAHDON
JÄRJESTELMÄKAMERAN
TATUOINNIN

 GIORGIO ARMANIN Si-hajuveden (tai joku muu vastaava kiva)

HIUSTENPIDENNYKSET
JA HIRMUISESTI TIETYSTI UUSIA VAATTEITA..

+MUUTA PIENTÄ MUKAVAA..

Eihän noista kaikki muutenkaan älyttömästi maksa, mutta rahaa tarvitsee aina muuhunkin ja se on sitten palkinto itselle hyvästä itsekurista jos siis siihen pystyn. Ja enköhän minä pysty jos olen joskus tupakastakin irti päässyt, vaikka se nyt olikin ihan helppo nakki eikä mitään ongelmaa kun oli tuo lapsi tulossa, mutta ehkäpä käyn täällä aina postailemassa siitä kuinka vaikeaa on ja v*tuttaa kun ei saa ostaa karkkia.

XOXO ♥ Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti